Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.34

BETANO

Salutare Pariori ❗⚽️✅🍀💶

Am încheiat luna Aprilie cu un profit de 10 Unități.Poate pentru unii este mult, pentru alții este puțin, dar având în vedere că fotbalul, la rândul lui, trece printr-o perioadă de criză din cauza pandemie de COVID-19, consider că orice câștig este binevenit în această perioadă. În primul rând contează să nu fi pe minus.

cota2.ro

Începem o nouă lună, cu speranța că mai multe campionate cunoscute se vor relua în perioadă următoare.Până atunci rămânem cu meciurile din Belarus, singurul campionat important,dacă îi putem spune așa🤔, din Europa, unde se mai joacă fotbal.

Biletul de astăzi din proiectul Cota 2 a Zilei este format din 2 meciuri din Belarus.


Fc Minsk-Zhodino

Începând cu ora 14:00, Fc Minsk primește vizita celor de la Zhodino, meci contând pentru Etapa a 7-a din Vysshaya Liga. În acest meci se întâlnesc cea mai slabă apărare cu cea mai bună apărare. Fc Minsk se află pe locul 7, cu 9 puncte, golaveraj 9-10, alături Slavia Mozyr și lanterna roșie, Belshina, au cele mai multe goluri primite. După 3 infrangeri consecutive, în etapa trecută au reușit să câștige din nou, pe terenul celor de la Slavia Mozyr. De partea cealaltă, oaspeții sunt la polul opus. Cu doar 2 goluri primite, în 6 etape, au cea mai bună apărare din campionat, în acest moment ocupând locul 4, cu 11 puncte.

Chiar dacă la prima vedere, gazdele par să fie favorite, eu cred într-un rezultat pozitiv pentru oaspeți . Au o singură înfrângere în acest sezon, pe terenul celor de la Dinamo Minsk. Gazdele chiar dacă vin după o victorie obținută pe terenul unei formații din subsolul clasamentului, cele 3 înfrângeri suferite înainte, mă fac să cred că nu vor câștiga cu Zhodino, echipă cu pretenții la cupele europene.


Dinamo Minsk-Slutsk

Începând cu ora 18:00, se dispută ultimul meci de azi, ce contează pentru etapa a 7-a. Revelația acestui început, Slutsk, care este lider după 6 etape, va da un test important împotriva celor de la Dinamo Minsk.Gazdele sunt abia pe locul 9, cu 9 puncte, golaveraj 9-6. Casele de pariuri o dau favorită clară pe Dinamo Minsk, chiar dacă întâlneste liderul, care in acest moment este la 4 puncte diferență.Un meci în care este foarte greu de anticipat un rezultat în favoarea unei echipe. Așa că voi merge pe goluri. Statistica ne arată că în 15 meciuri directe s-au marcat maxim 3 goluri într-un meci, iar în 11 s-au marcat cel puțin 2 goluri. În concluzie, voi juca un interval de 2-4 goluri în meci. Posibil să vedem goluri de ambele părți.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Fc Minsk vs Zhodino
Pronostic:
X2
Cota
1.53
Dinamo Minsk vs Slutsk
Pronostic:
2-4 Goluri
Cota
1.53
Cota finala: 2.34
Profit: 6.70
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro