Ponturi Pariuri Fotbal Belshina vs Dynamo Brest

BETANO

Belshina-Dynamo Brest

Un alt pont pentru azi, vine tot din Belarus. Începând cu ora 14:00, campioana en-titre se deplasează la Bobruisk pentru meciul cu lanterna roșie, Belshina. Gazdele ocupă ultimul loc, cu 2 puncte, golaveraj 5-10, după 6 etape disputate. Surprinzător, nici Dinamo Brest nu stă foarte bine, ocupând locul 14, cu 7 puncte, golaveraj 6-7.

cota2.ro

După fiecare etapă disputată, se pare că cei de la Brest sunt tot mai departe de performanța din sezonul trecut. În ultima perioadă având rezultate oscilante, victorie pe terenul liderului, Slutsk, înfrângere pe teren propriu cu modesta Slavia Mozyr. După ultimile meciuri se pare că perioada de criză se prelungeste, ultimile 3 meciuri au însemnat și 3 infrangeri. Mai mult, era să piardă și calificare din finala cupei cu cei de la Soligorsk, după ce la pauză aveau 2-0, iar la final a fost 4-2 pentru echipa adversă, salvându-i meciul din tur, unde s-a impus cu 2-0.

Consider că acest meci cu Belshina ,cea mai slabă echipă din Vysshaya Liga, poate insemna un moment oportun pentru a ieși din criza pe care o traversează campiona din Brest.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Belshina vs Dynamo Brest
Pronostic:
2
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 3.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro