Ponturi Pariuri Fotbal Ahal vs FK Energetik

BETANO

Salutare Pariori ❗Bine v-am regăsit pe site-ul "Cota2.ro" . Ziua de ieri cu fotbal din Turkmenistan 🇹🇲⚽️, pentru mine a fost foarte bună. Cota 2 a Zilei a fost castigatoare ,la fel si 4 live-uri jucate exclusiv pe acest campionat. Așadar ,FORZAAA TURKMENISTAN 🇹🇲⚽️💶✅🍀✅

Continuăm și azi proiectul "Cota 2 a Zilei" ,tot cu un singur meci. De unde credeți???........Turkmenistan🇹🇲, normal.

cota2.ro


Ahal-FK Energetik

Ultimul meci din etapa a 6-a, din Yokary Liga, Turkmenistan, pune față-n față liderul Ahal și penultima clasată Energetik. După 5 etape disputate gazdele au 12 puncte, golaveraj 9-2, în timp ce oaspeții sunt pe locul 7

, cu 5 puncte, golaveraj negativ, -1 (3-4). Liderul Ahal are un start foarte bun, cu 4 victorii consecutive , fără gol primit în cele 5 etape disputate. Primul pas gresit a venit în etapa trecută pe terenul liderului Altyn Asyr, unde a cedat primele puncte (1-2). Energetik a început prost acest campionat având un singur punct după primele 3 etape jucate, dar se pare că si-a mai revenit puțin, după ce a câștigat pe terenul ultimei clasate, Nebitci (2-1) și un rezultat de de egalitate cu cei de la Altyn Asyr, campioana din sezonul trecut.

Casele de pariuri sunt de părere că liderul va câștiga clar acest meci. Dar înfrângerea cu Altyn Asyr și forma bună din momentul actual a oaspeților , mă face să cred că liderul nu va avea un meci chiar așa de simplu la cum se așteptă bookmakerii. Dacă ne uităm și la ultimile meciuri directr dintre cele două formații, cei de la Energetik au castigat 2 vicorii și un rezultat de egalitate.

Așadar, în concluzie, pontul meu pentru acest meci este "Ambele marchează", la o cotă foarte bună oferită de cei de la Betano, (2.32).

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ahal vs FK Energetik
Pronostic:
G-G
Cota
2.32
Cota finala: 2.32
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro