Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.38

BETANO

Salutare Pariori ❗✅🍀⚽️💶💶

Avem o veste bună. Începând de maine, debutează un nou campionat important, K League 1, din Coreea de Sud.

cota2.ro

Joenbuk-Suwon

Campioana sezonului trecut, deschide o nouă ediție din K. League. Începând cu Ora 13:00, pe Jeonju Word Cup Stadium, primește vizita celor de la Suwon, ocupanta locului 8, din sezonul trecut. Ultimul meci oficial a celor două echipe s-a disputat la începutul lunii martie, în Liga Campionilor Asiei. Joenbuk, a remizat pe trenul australienilor de la Fc Sydney, (2-2), în timp ce Suwon, a pierdut pe terenul celor de la Johor, din Malaezia.

În ultimile meciuri directe, gazdele nu au pierdut cu cei de la Suwon, au avut 3 victorii, iar 2 meciuri s-au terminat la egalitate.

Joenbuk este cea mai titrată echipă din Coreea de Sud, câștigând de 6 ori in ultimile 7 ediții din K League 1.

În concluzie, voi miza pe o victorie a gazdelor, care cu siguranță țintesc un nou campionat și în acest sezon.

Slutsk-Energetik-BGU

Liderul la zi, din Belarus, deschide etapa cu numarul 8, într-un meci cu cei de la Energetik-Bgu. Slutsk ocupă locul 1, cu 16 puncte, golaveraj 14-9, în timp ce oaspeții sunt pe locul 4, cu 12 puncte, golaveraj 8-7. Gazdele sunt revelația acestui început de campionat, după ce s-au așezat confortabil pe primul loc din campionat. Dacă la început spuneam că doar printr-o conjunctură a a ajuns în această poziție, după victoriile de pe terenul celor de la Soligorsk sau Dinamo Minsk, (două echipe pretenții la cupele europene), numai putem spune că este doar o coincidență. Singura înfrângere suferită în acest sezon, a fost pe teren propriu cu cei de la Dynamo Brest. Oaspeții sunt pe locul 4, poate o poziție peste așteptările avute la începutul campionatului. După un început cu 3 victorii, au venit apoi 3 înfrângeri, iar în ultimul meci, a câștigat din nou pe terenul codașei Smolevichi. Evoluția constantă a gazdelor mă face să cred că nu vor pierde meciul cu cei de la Energetik-BGU.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Joenbuk vs Suwon
Pronostic:
1
Cota
1.76
Slutsk vs Energetik-BGU
Pronostic:
1X
Cota
1.35
Cota finala: 2.38
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro