Ponturi Pariuri Fotbal Slavia Mozyr vs Torpedo Zhodino

BETANO

Slavia Mozyr locul 8 cu 3victorii 1 egal si 3 infrangeri cu un total de 10 goluri marcate si 12 primite in 7 meciuri. Dupa infrangerea rusinoasa de acasa de acum 1 etapa 1-3 cu FC Minsk , etapa trecuta gazdele de astazi sau intors cu toate cele 3 puncte de la Vitebsk dupa un 2-3 de poveste, Vitebsk revenind de la 0-1 la 2-1 in minutul 65 pentru ca victoria lui Slavia Mozyr sa vina in minutele 87 si 88 ultimul din penalti. 


cota2.ro

Zhodino se afla pe locul 3 cu 14 puncte, la 2 puncte de primul loc ocupat de Slutsk care a pierdut ieri. Cu 4 victorii - 2 egaluri si doar 1 infrangere (2-0 la Dinamo Minsk) Oaspeti de astazi nu vor avea o misiune usoara. De remarcat la Zhodino ca are doar 4 goluri primite in 7 meciuri, insa toate a fost primite la meciurile pe care le-au jucat in deplasare cum este si astazi. 

Dupa 0-0 in deplasare la Bate Borisov si 0-0 acasa cu Rukh Brest, etapa trecuta Zhodino a marcat de 5 ori in deplasarea de la FC Minsk incheiata cu scorul de 2-5, intr-un meci in care Valeri Gorbachik atacantul central de 25 de ani a celor de la Zhodino inscria un hattrick pana la pauza la scorul de 1-3. Un meci ciudat as putea spune daca e sa te uiti pe statistici, FC Minks avand 15 ocazii de gol - Zhodino doar 10, 9-6 la suturi pe poarta si 7-6 ka cornere, insa posesia a revenit oaspetilor 44-56. 


Pronosticul meu pentru acest meci destul de greu de dat o castigatoare mai ales in acest campionat al Belarusului este ca ambele echipe sa marcheze. Slavia Mozyr are 10 goluri marcate in 7 meciuri (doar 3 acasa) si vine dupa un 2-3 iar Zhodino chiar daca pana etapa precedenta avea doar 1 gol marcat in deplasare in 3 meciuri, acel 2-5 de etapa trecuta si cu acest Gorbachik care a explodat etapa trecuta avand un total de 4 goluri in acest sezon face ca acest pronostic sa aibe sanse destul de mari din partea mea. 

Ma gandesc chiar si ala un GGsiover2.5 goluri in meci.


O sambata deosebita ! 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Slavia Mozyr vs Torpedo Zhodino
Pronostic:
ambele echipe marcheaza
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro