Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

BETANO

Salutare Pariori ❗✅🍀⚽️🍀Bine v-am regăsit pe site-ul Cota2.ro

Chiar dacă în acest sfarsit de săptămână au început mai multe campionate, pănă se mai "limpezesc" lucrurile, eu rămân la meciurile din Belarus, unde deja mi-am facut o idee cum stau lucrurile. Pentru biletul de zi am ales 2 meciuri din Vysshaya, care vor începe la ora 18:00, respectiv ora 20:00

cota2.ro

Smolevichi-Bare Borisov

Primul meci, care va începe la ora 18:00, este Smolevichi-Bate Borisov. Un meci care la prima vedere pare a fi la îndemâna oaspeților.

După 7 etape Smolevichi este pe locul 15, cu doar 3 puncte câștigate, golaveraj 3-9, în timp ce Bate Borisov este pe locul 4, cu 13 puncte, golaveraj 11-6, la doar 3 puncte de liderul Slutsk, care s-a încurcat pe teren propriu în această etapă, iar cu o victorie, Bate ar ajunge la egalitate de puncte.

Smolevichi nu a câștigat niciun meci in acest sezon, iar in ultimile 2 etape, are 2 infrangeri, ambele pe teren propriu la diferență de 2 (0-2, 1-3).Bate Borisov și-a intrat în ritm fiind neînvisă în ultimile 5 etape (4 victorii și un rezultat de egalitate)

Având în vedere forma slabă prin care trec gazdele, consider că cei de la Bate vor marca cel puțin 2 goluri în acest meci.

Dynamo Brest-Dinamo Minsk

Începând cu ora 20:00, se va disputa derby-ul etapei a 8-a, având ca protagoniste 2 echipe cu pretenții de cupele europene.Un derby din punct de vedere al tradiției, pentru că din punct de vedere al formei actuale, cele două echipe nu trec printr-o formă foarte bună. D.Brest și D.Minsk sunt vecine de clasament, dar nu în vârful acestuia, ci mai degrabă în subsolul lui. Brest este pe locul 12, cu 10 puncte, golaveraj 9-7, iar Dinamo Minsk locul 13, cu 9 puncte, golaveraj 10-8. Ambele echipe au avut perioade oscilante, așadar este destul de complicat să mergi pe un solist in acest meci. Voi miza pe goluri, cel puțin 2 goluri marcate. În ultimile 3 meciuri disputate de fiecare echipă s-au marcat cel puțin 2 goluri, iar în meciurile directe s-a întâmplat la fel în ultimile 4 dispute.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Smolevichi vs Bate Borisov
Pronostic:
Bate Borisov, Peste 1.5 Goluri
Cota
1.53
Dynamo Brest vs Dinamo Minsk
Pronostic:
Peste 1.5 Goluri
Cota
1.39
Cota finala: 2.13
Profit: 4.52
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro