Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.43

BETANO

Salutare Pariori ❗Bine v-am regăsit pe site-ul Cota2.ro. 🍀🍀🍀💶💶✅✅

Toată lumea vorbește doar despre meciurile din Bundesliga. Cu siguranță se vor paria mulți bani pe aceste meciuri. Eu voi continua să pariez pe meciurile din Belarus, cel puțin pe biletul de sâmbătă. După părerea mea, mai bine să pariezi pe un campionat in care se află în plină desfășurare. Bundesliga revine după 2 luni de pauză, în care meciurile pot fi imprevizibile. Eu vă sfătuiesc să nu pariați sume mari pe Bundesliga în această etapă. Echipele vin după o pauză de 2 luni, în care au făcut antrenamente doar în ultimile 2 saptamani. Mai bine așteptăm să vedem cum reacționează ,iar după ce ne facem o idee despre joc să pariem. BAFTĂ❗❗

cota2.ro

Revenim la biletul de mâine, așa cum vă spuneam, Cota 2 a Zilei, va fi compusă din 2 meciuri din Belarus.


Energetik-Dynamo Brest

Energetik și Dynamo Brest, se întâlnesc sâmbătă, începând cu ora 15:00. Gazdele sunt pe locul 4, cu 15 puncte, golaveraj 10-8, în timp ce campioana Brest este pe locul 6, cu 13 puncte, golaveraj 11-8. Ambele echipe vin după 2 victorii în ultimile meciuri disputate . Energetik a început foarte bine campionatul fiind lider cu maxim de puncte după primele 3 etape, dar entuziasmul a trecut la fel de repede în următoarele 3 etape, în care au suferit 3 înfrângeri. Dynamo Brest a început acest campionat din postura de campioană și cu siguranță avea ca obiectiv câștigarea campionatului și în acest sezon. În urma rezultatelor care nu au avut constanță, în acest moment ,câștigarea campionatului, pare un obiectiv destul de greu de îndeplinit.

Cu siguranță, oaspeții în că mai speră la o poziție cât mai bună în clasament și mă astept să nu piardă pe terenul revelației, Energetik și deasemenea mă astept să se marcheze cel puțin 2 goluri. Statistica meciurilor directe tinde să-mi dea dreptate. În ultimile 6 meciuri Dynamo Brest nu a pierdut niciodată și s-au marcat cel puțin 2 goluri.

Bate Borisov-Slutsk

Derby-ul etapei a 9-a, se va disputa la Borisov, acolo unde echipa din localitate, va întâlni pe cei de la Slutsk. După 8 meciuri jucate cele 2 echipe se află pe primele 2 locuri ale clasamentului, ambele cu 16 puncte, diferența fiind făcută de golaveraj.

După ce a început campionatul cu 2 înfrângeri, Bate Borisov este pe val în acest moment, având 5 victorii și un egal în ultimile 6 meciuri și 15 goluri marcate. Slutsk o altă revelație din Vysshaya Liga, a fost lider în ultimile etape după un parcurs de excepție. A pierdut primul loc în etapa trecută, după înfrângerea de pe teren propriu cu cei de la Energetik.

Cu toate că Bate Borisov este cotată de casele de pariuri ca favorită clară, cu siguranță nu va avea un meci ușor cu cei de la Slutsk. Să nu uităm că în etapa trecută, Smolevichi, codașa clasamentului, reușea să marcheze 3 în poarta celor de la Borisov. Cu siguranță va fi o echipă incomodă pentru lider. Având în vedere spectacolul din ultimile meciuri disputate de gazde, mă aștept la goluri în ambele reprize în acest meci.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Energetik-BGU vs Dynamo Brest
Pronostic:
X2&2+
Cota
1.57
Bate Borisov vs Slutsk
Pronostic:
Gol în ambele reprize
Cota
1.55
Cota finala: 2.43
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro