Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.10

BETANO

Salutare Pariori❗✅✅✅💶💶💶

Având în vedere că oferta de pariere incepe să se îmbogațească odată cu restartul meciurilor din campionatele puternice, voi reincepe proiectele "Biletul Zilei" și "Meciul Zilei". Primul proiect va avea maxim 4 meciuri și o cotă de 3+, iar al doilea proiect, va avea o cotă de minim 1.60. De regulă aceste proiecte vor fi jucate în weekend sau atunci când oferta de pariere este una accesibilă.

cota2.ro

Așadar, biletul de mâine este format din meciuri din Coreea de Sud și Germania.

Suwon-Ulsan Hyundai

Primul meci începe maine dimineață, la ora 10:30, acolo unde se vor întâlni Suwon și Ulsan Hyundai. Un meci ce contează pentru etapa a 2-a, din K1 League. În prima etapă gazdele au cedat pe terenul campioanei, Joenbuk, 0-1, în timp ce oaspeții au trecut fără emoții de Sangju, pe teren propriu, scor 4-0. Sezonul trecut, Suwon a terminat campionatul pe locul 2 în Play-out, iar Ulsan a ratat "la mustață" campionatul, după ce a terminat la egalitate de puncte cu cei de la Joenbuk, dar care au avut avantaj în meciurile directe.

Revenind la meciul de maine, în ultimile meciuri disputate între cele 2 formații, oaspeții nu au pierdut în ultimile 6 dispute. Ulsan și Joenbuk sunt cele mai titrate echipe din Coreea de Sud , care in fiecare sezon se luptă pentru câștigarea campionatului. După rezultatul triumfal din etapa trecută ,mă astept la un rezultat pozitiv și în meciul de maine a celor de la Ulsan Hyundai


Fc Koln-Fsv 05 Mainz

Așa cum probabil știți, s-a reluat Bundesliga. În mare parte rezultatele de sâmbătă au fost normale, chiar dacă eu mă așteptam la unele surprize. Așadar maine continuă etapa a 26-a cu încă 2 meciuri. Cu începere de la ora 16:30, Fc Koln se întâlnește cu Mainz, un meci din a 2-a parte a clasamentului. Gazdele ocupă locul 10, cu 32 de puncte, golaveraj 39-45, în timp ce Mainz se află pe locul 15, cu 26 de puncte, golaveraj 34-53.

"Țapii"au avut o perioadă excelentă înainte de a se întrerupe campionatul, cu victorii consecutive și o înfrângere la limită pe terenul Borussiei M'Gladbach ,1-2.

Oaspeții sunt la doar 3 puncte de retrogradare arătând o formă slabă la ultimile meciuri disputate.

Fc Koln practică un joc solid, mai ales pe teren propriu, unde în acest an a pierdut doar cu Bayern Munchen. Mă aștept ca gazdele să nu piardă și să se marcheze cel puțin 2 goluri în acest meci. Statistica de la ultimile meciuri directe dintre cele 2 echipe, tinde să-mi dea dreptate și să am încredere ridicată în acest pronostic.

Union Berlin-Bayern Munchen

Ultimul meci de pe bilet, vine tot din Germania, de la meciul dintre nou-promovata Union și titrata Bayern Munchen. Gazdele ocupă locul 12, cu 30 de puncte, golaveraj 32-41, oaspeții sunt pe locul 1, cu 55 de puncte, golaveraj 73-26.

Pentru a păstra distanța de 4 puncte, față de locul 2, oaspeții sunt nevoiți să câștige după ce ocupanta locului secund, Borussia Dortmund , a trecut fără emoții de Schalke 04.

La prima vedere se anunță un meci spectaculos, dacă ne uităm la rezultatele de la ultimile meciuri jucate de cele 2 echipe. Gazdele vin după 5 meciuri în care au marcat , dar au si primit gol s-au goluri, iar oaspeții în ultimile 11 meciuri au 10 victorii și un singur egal.

Mă aștept la un meci spectaculos între cele 2 formații în care să vedem cel puțin 3 goluri. Pentru acest pariu cei de la Betano oferă o cotă de 1.44, foarte bună, cu șanse mari de reusită, zic eu. Acest pariu poate sa-l facă să fie verde, doar Bayern Munchen dacă prinde o zi bună, așa cum a făcut-o de multe ori, în care a marcat 5-6 goluri într-un singur meci.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Suwon vs Ulsan Hyundai
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.37
Fc Koln vs FSV 05 Mainz
Pronostic:
1X&2+
Cota
1.57
Union Berlin vs Bayern Munchen
Pronostic:
3+
Cota
1.44
Cota finala: 3.10
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro