Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.45

BETANO



cota2.ro

Salutare Pariori ❗

Astăzi voi juca Cota2 a Zilei din Zweite Bundesliga. Două meciuri în care sunt implicate echipele care se află în lupta pentru promovare.


Bielefeld-Osnabruck

Liderul ligii a 2-a, Bielefeld pornește la drum din poziția de lider, cu un avans de 6 puncte față de locul secund. Gazdele au avut un parcurs foarte bun înainte de întreruperea sezonului, având 9 meciuri consecutive fără înfrângere. Ultimul eșec datează din decembrie anul trecut, 0-3 pe terenul celor de la St.Pauli. Oaspeții sunt pe locul 13, cu 29 de puncte, la doar două puncte de retrogradare, având 8 meciuri în care nu au reușit nicio victorie. Ultimul meci a fost un eșec usturător chiar pe teren propriu, cu penultima clasată, 2-6.

Mă aștept ca Bielefeld să continue formă bună și să nu aibă mari probleme cu cea mai slabă echipă din ultimile etape în care a reușit să adune doar 2 puncte.

Wehen-Stuttgart

O altă echipă cu pretenții de promovare, Stuttgart se deplasează la Wehen, penultima clasată. Oaspeții se află pe locul 2, la 6 puncte în spatele celor de la Bielefeld, așa cum vă spuneam mai sus. Pentru cei de la Stuttgart este posibil să fie un avantaj această pauză, după ce în ultimile 2 meciuri disputate au reușit să câștige un singur punct împotriva a două echipe care se află în lupta pentru promovare. Wehen este pe locul 17, cu 25 de puncte, golaveraj 31-43. Ultimul meci disputat s-a încheiat cu o victorie, pe terenul celor de la Osnabruck, 6-2, după ce în precedentele 5 partide nu au reușit să câștige. Meciul cu Stuttgart nu va fi deloc unul ușor având în vedere obiectivul acestora, dar și valoarea echipei.

Mă aștept ca oaspeții să nu piardă și să fie marcate cel puțin 2 goluri. Stuttgart are de luat o revanșă în fața celor de la Wehen, după ce în meciul tur aceștia s-au impus pe Mercedes-Benz Arena.



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Bielefeld vs Osnabruck
Pronostic:
1
Cota
1.67
Wehen vs Stuttgart
Pronostic:
X2&2+
Cota
1.47
Cota finala: 2.45
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro