Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.15

BETANO

Salutare Pariori❗✅🍀⚽️🍀

Ieri am avut o zi execrabilă. Cota 2 a Zilei in minutul 90 era câștigătoare, dar au fost Lost ambele meciuri din Zweite Bundesliga la ultima fază. Bielefeld egalată în minutul 94, în timp ce Stuttgart a pierdut la Wehen în minutul 97, INCREDIBIL🤦‍♂️. La meciul zilei și Biletul Zilei mai aveam nevoie de un gol la Meciul Union Berlin-Bayern Munchen. Asta e, mergem mai departe. Am ajuns la concluzia că ai șanse de câștig atunci când sun mai puține meciuri în ofertă. Când oferta este mare , stai să alegi și până la urmă tot prost o faci .

cota2.ro

⚠️⚠️⚠️IMPORTANT❗❗❗.Chiar dacă am ajuns la un randament de -14 unități, nu voi juca la recuperare. Eu urmăresc profitul pe termen lung. Degeaba ești pe plus cu 40 de unități luna aceasta, dacă luna trecută ai avut -500 de unități 😂.

Cota 2 a Zilei, astăzi este formată din 2 meciuri din Germania și Turkmenistan


Kopetdag Asgabat-Fc Asgabat

În Turkmenistan campionatul primei ligii se află în etapa a 9-a, care pentru ziua de azi propune 3 meciuri. Pentru biletul meu, am ales meciul dintre ocupanta locului 3, Kopetdag, respectiv ocupanta locului 5 Fc Asgabat. Având în vedere informațiile foarte puține din acest campionat, pentru a putea juca pe un solist, mă voi baza mai mult pe statistică și voi juca pe goluri. Gazdele vin după 2 victorii consecutive în care s-au marcat s-a marcat 10 goluri (4-2, 3-1). Oaspeții au un egal și o înfrângere dar cu 7 goluri marcate in aceste meciuri. Având în vedere situația prezentată mai sus, mizez pe cel puțin 2 goluri marcate.

Werder Bremen-Bayer Leverkusen

Ultimul meci din etapa a 26-a, din Bundesliga, începând cu ora 21:00, propune meciul dintre Werder Bremen și Bayer Leverkusen. Gazdele trec printr-o perioadă foarte slabă, cu doar un punct câștigat în ultimile 5 meciuri. Dacă altă dată se luptau pentru cupele europene, în acest sezon au o misiune dificilă în lupta pentru evitarea retrogradării. În acest moment ocupă locul 17, cu 18 puncte, la 9 puncte de ultimul loc care le permite să joace și în sezonul viitor în Bundesliga.

Leverkusen este pe locul 5 și se luptă pentru un loc în Liga Campionilor. O victorie în această seară ar rămâne la un singur punct de locul 4, ocupat în acest moment de RB Leipzig, care a făcut un pas gresit in această etapă.

În ultimile 3 meciuri directe dintre cele două echipe s-au marcat 16 goluri (2-2, 1-3, 2-6). Mă aștept la un meci spectaculos în care să vedem cel puțin 3 goluri și în meciul din seara aceasta.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Kopetdag Asgabat vs Fc Asgabat
Pronostic:
Peste 1.5 Goluri
Cota
1.33
Werder Bremen vs Bayer Leverkusen
Pronostic:
Peste 2.5 Goluri
Cota
1.62
Cota finala: 2.15
Profit: 5.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro