Ponturi Pariuri Fotbal Werder Bremen vs Bayer 07 Lverkusen

BETANO

In ultimul meci din aceasta etapa "de pandemie" din Bundesliga, Werer Bremen primeste vizita celor de la Bayern Leverkusen intr-un meci pe care personal il consider greu de apucat din punct de vedere parioristic.


cota2.ro

Bremen e in coada clasamentului ocupand locul 17, dupa 4 victorii, 6 egaluri si 14 infrangeri primind nu mai putin de 55 de goluri in 24 de meciuri. Pe teren propriu echipa sta si mai prost, cu doar 1 victorie din septembrie 2019 cand castiga 3-2 cu Augsburg, Japonezul Osako de 2 ori si Sargent marcau atunci pentru Werder, acestia profitand si de 1 jucator in plus din minutul 34 cand Lichsteiner de la Augsburg a vazut al 2-lea galben.

Leverkusen se afla pe locul 5 cu 14 victorii, 5 egaluri si 6 infrangeri 45 de goluri marcate si 30 primite. Cu o victorie in aceasta seara Leverkusen se apropie la 1 punct de Leipzig care ocupa locul 4 si nu a reusit decat un 1-1 pe teren propriu cu Freiburg.

Pentru o victorie in aceasta seara Leverkusen are o cota de 1.71 in scadere, chiar daca pe hartie echipa este favorita, acest redebut de campionat din Germania ne poate surprinde.


Eu am decis sa merg pe goluri intr-un pariu care pentru a fi castigator are nevoie de doar 2 goluri, intr-un Betcombo de la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Werder Bremen vs Bayer 07 Lverkusen
Pronostic:
peste 0.5 prima repriza & Lverkusen peste 1.5g in meci
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: 5.22
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro