Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.75

Superbet

Salutare Pariori ❗⚽️⚽️⚽️

Biletul Zilei de ieri a fost verde✅✅✅.

cota2.ro

Astăzi avem fotbal din Belarus, Turkmenistan și Estonia.


Dynamo Brest 2-Bate Borisov 2

Începând cu ora 13:00, în Liga rezervelor din Belarus, se va disputa meciul dintre echipele secunde de la Dynamo Brest și Bate Borisov. Două echipe care se află în subsolul clasamentului, locurile 13 și 14 . Un campionat in care se marchează destul de multe goluri. Chiar dacă sunt în partea inferioară a clasamentului, cele două echipe au marcat împreună 21 și au primit 39 de goluri în 9 etape jucate. În ultimile 3 meciuri directe s-au marcat 11 goluri. Mă aștept și azi la un meci spectaculos cu cel puțin 3 goluri marcate.

Ahal-Altyn Asyr

Al doilea meci este din Turkmenistan, acolo unde începând cu ora 16:30, se vor întâlni primele 2 clasate din Yokary Liga. După 8 meciuri disputate, Ahal este lider cu 18 puncte, golaveraj 13-3, în timp ce Altyn Asyr este pe locul 2, cu 15 puncte, golaveraj 15-6, dar având un meci în plus față de lider. Ambele echipe se află intr-o formă bună în ultimile 5 meciuri disputate cu 4 victorii și o înfrângere, liderul Ahal și cu 3 victorii, un egal și o înfrângere pentru campioana En-titre, Altyn Asyr.

Ultimile meciuri directe au fost spectaculoase cu goluri de ambele părți. Chiar dacă sunt multe indicii care arată că am putea asista la un meci in care ambele echipe vor marca, eu voi paria pe un pont mai sigur și voi merge pe cel puțin 2 goluri în meci.

Legion-Levadia Talon

Incepând de azi se reia și campionatul din Estonia. De la ora 19:00, se întâlnesc Legion și Levadia Tallinn într-un meci ce contează pentru etapa a 2-a din Mistriliiga. În prima etapă din noul sezon, Legion a pierdut pe terenul celor de la Flora, 1-3, în timp ce Levadia a trecut pe teren propriu de Kuressaare, scor 1-0. Gazdele sunt o echipă nou promovată care a terminat liga secundă pe primul loc, cu 91de puncte și 127 de goluri marcate și 35 primite. Oaspeții au terminat sezonul trecut pe locul 2, la 12 puncte de campioana Flora Tallinn.

Chiar dacă Legion a promovat la pas în prima ligă, se pare că ii va fi destul de greu în noua stagiune, mai ales cu echipele importante cu ar fi Flora, Levadia sau Kalju. Mă aștept la o victorie clară a oaspeților, dar pariul meu pentru acest meci va fi pe goluri. Peste 2.5 Goluri marcate în meci.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dynamo Brest 2 vs Bate Borisov 2
Pronostic:
3+
Cota
1.45
Ahal vs Altyn Asyr
Pronostic:
2+
Cota
1.31
Legion vs Levadia Tallinn
Pronostic:
3+
Cota
1.45
Cota finala: 2.75
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro