Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.58

BETANO

Salutare Pariori ❗⚽️❗

Pentru azi Biletul Zilei este format din 3 meciuri , în care mă astept la multe goluri

cota2.ro


Ceske Budejovice-Viktoria Plzen

Dela Ora 17:00, în Cehia este programat un meci amical între echipele de prima ligă Ceske Budejovice și Viktoria Plzen. La momentul întreruperii campionatului, gazdele se aflau pe locul 8, în timp ce oaspeții erau pe locul 2.Ultimile meciuri directe dintre cele două formatii au fost spectaculoase, cu multe goluri marcate, cu excepția ultimului, încheiat cu scorul de 1-0, pentru Viktoria Plzen. Având în vedere că acest meci este unul amical, unde de regulă se marchează multe goluri, mă aștept la cel puțin 3 goluri marcate.

Flora Tallinn-Tammeka

În Meistriliiga, începând cu ora 19:00, avem meciul dintre Flora Tallinn și Tammeka, din etapa a 2-a a noului sezon din Estonia. Campioana, Flora s-a impus in prima etapă cu scorul de 3-1, în fața celor de la Legion. Oaspeții au început și ei campionatul cu o victorie împotriva celor de la Tulevik, 2-1.Cele 2 echipe s-a mai întâlnit chiar în ultimul meci înainte de suspendarea campionatului, în Sferturile Cupei Estoniei, unde Flora s-a impus cu 3--0. Pontul meu pentru acest meci este peste 2.5 Goluri.

Dynamo Brest-Bate Borisov

Tot de la ora 19:00, dar în Belarus, se va disputa cel mai interesant meci din campionatul primei ligi. Campioana en-titre întâlnește rivala Bate Borisov, într-un meci ce contează pentru etapa a 10-a din acest sezon. Ambele echipe au avut un start de sezon ezitant, dar cei de la Bate Borisov se pare ca și-au revenit.După ce la un moment dat erau pe locul 13, au reușit să adune 7 meciuri fără înfrângere, urcând până pe primul loc. Dynamo Brest este pe locul 7, cu evoluții inconstante. Meciul de azi este unul de importanță maximă. Dacă pierd cu rivalii de la Bate, cu siguranță nu-și vor mai putea apăra titlul și sezonul acesta. Mă aștept la un meci deschis, în care sper să avem și goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ceske Budejovice vs Viktoria Plzen
Pronostic:
3+
Cota
1.40
Flora Tallinn vs Tammeka
Pronostic:
3+
Cota
1.46
Dynamo Brest vs Bate Borisov
Pronostic:
3+
Cota
1.75
Cota finala: 3.58
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro