Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.73

BETANO

Salutare Pariori❗⚽️✅✅💶💶. Astăzi avem fotbal din Belarus și Germania la "Cota2 a Zilei".

De la ora 20:00, în Vysshaya Liga se întâlnesc Soligorsk și Belshina, într-un meci ce contează pentru etapa a 10a.

cota2.ro

Gazdele sunt pe locul 5, după 9 etape disputate, cu 15 puncte, golaveraj 11-3.

Oaspeții sunt pe ultimul loc, cu 3 puncte, golaveraj 7-16. În acest meci se vor întâlni cea mai bună apărare, cu cea mai slabă. Soligorsk are 4 victorii și un egal în ultimile 5 meciuri disputate, practicând un joc solid pe teren propriu, a reușit 3 victorii 4-2 2-0, 4-0. De partea cealaltă, Belshina este o formație care încă nu a reușit să câștige în această ediție de campionat și nu cred că are mari șanse nici în acest meci, cu cei de la Soligorsk.

Începând cu ora 21:30, pe OlympiaStadion din Berlin se va disputa derby-ul orașului, cu protagonistele Hertha Berlin și Union Berlin, meci ce deschide etapa a 27-a din Bundesliga. Hertha ocupă locul 11, cu 31 de puncte, golaveraj 35-48, în timp ce Union este cu un loc mai jos,cu un total de 30 de puncte, golaveraj 32-43. Chiar dacă ambele echipe sunt în partea a doua a clasamentului, dacă aruncăm o privire asupra golaverajului, putem observa că practică un fotbal ofensiv, plăcut spectatorilor, cu goluri multe la fiecare meci jucat. Hertha vine după 7 meciuri în care s-au marcat cel puțin 3 goluri, iar în 6 dintre acestea au marcat ambele echipe. Cu excepția meciului din etapa precedentă, Union vine după 5 meciuri cu cel puțin 3 goluri înscrise și cu ambele echipe marcând.

Eu zic că avem destule argumente care ne pot duce la un pariu pe cel puțin 3 goluri înscrise în acest derby din capitala Germaniei.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Soligorsk vs Belshina
Pronostic:
1&2+
Cota
1.46
Hertha Berlin vs Union Berlin
Pronostic:
3+
Cota
1.87
Cota finala: 2.73
Profit: 17.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro