Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.15

BETANO

Salutare Pariori❗. După 2 luni de pauză, iată că fotbalul a început să revină pe micile ecrane, dar și pe platformele de pariere, însă fără spectatori în tribune. Astăzi intr-o zi de marți, avem peste 40 de meciuri de fotbal din Germania, Cehia, Polonia, Ungaria, Coreea de Sud, Burundi.

În Bundesliga avem etapă intermediară care va fi deschisă de "Der Klassiker", Borussia Dortmund-Bayern Munchen, de la ora 19:30. Cu siguranță se va paria masiv pe acest meci. După părerea mea este un meci foarte greu din perspectiva pariorilor, un meci de 1x2, multe goluri sau 0-0, 1-2 Goluri, care ar "nenoroci" pe mulți pariori. Îmi amintesc de meciul Bayern Munchen-Leipzig (0-0) în care toată lumea a mers pe victoria bavarezilor sau pe goluri. Recunosc că și eu m-am "ars" destul de rău pe meciul respectiv, de aceea voi evita și meciul de azi. Aveți grijă la banii pe care o să-i învestiți pe acest meci. Nu uitați că se joacă fără spectatori, o atmosferă cum ar fi la Academica Clinceni-Fc Voluntari din Liga 1😂

cota2.ro

Cota 2 a Zilei de azi, este compus tot din meciuri din Bundesliga, dar fără Borussia Fortmund-Bayern Munchen.

Werder Bremen-Borussia M'Gladbach

De la ora 21:30, se întâlnesc două echipe cu obiective diferite. Dacă Werder se luptă pentru a evita retrogradarea, ocupând locul 17, cu 21 de puncte, golaveraj 29-59, Gladbach este pe locul 5, cu 52 de puncte, golaveraj 53-34, la un singur punct de locul 4 care duce în Liga Campionilor. Ambele echipe au o victorie și o înfrângere după startul campionatului. Gazdele au pierdut 4-1, pe teren propriu cu Leverkusen , iar în etapa trecută s-au impus pe terenul celor de la Freiburg, 1-0. Oaspeții au început cu o victorie clară,3-1 pe terenul celor de la Frankfurt, dar etapa trecută a pierdut cu acelasi scor în etapa precedentă cu cei de la Leverkusen. În meciurile directe au superioritate clară cei de la Gladbach, care au suferit ultima înfrângere cu cei de ls Bremen în 2015. După "dușul" rece din Etapa precedentă, mă aștept la o replică pozitivă a celor de la Borussia pentru a rămâne în grafic în lupă pentru accederea în Champions League.

Bayer Leverkusen-Wolfsburg

Tot de la ora 21:30, avem meci derby din zona superioară a clasamentului. Bayer Leverkusen, ocupanta locului 4, cu 53 de puncte, golaveraj 52-32, întâlnește pe cei de la Wolfsburg, locul 6, cu 39 de puncte, golaveraj 36-33. Gazdele sunt într-o formă excelentă, ultimul meci pierdut a fost pe 1 Februarie. De atunci a strâns 11 victorii și un egal în toate competițiile pe care le-a disputat. Se pare că pauza de 2 luni din cauza coronavirusului nu i-a deranjat foarte tare, au revenit cu două victorii în care au marcat 7 goluri și au primit 2. Wolfsburg a pierdut etapa trecută 0-2, pe teren propriu cu Borussia Dortmund, iar în prima etapă după intreruperea de 2 luni, au câștigat în deplasarea de la Augsburg. La cum arată formația gazdă, cu un Kai Havertz în mare formă, cu 4 goluri marcate in cele 2 meciuri jucate până acum, nu cred că oaspeții pot scoate mai mult de un punct.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Werder Bremen vs Borussia Monchengladbach
Pronostic:
X2&2+
Cota
1.46
Bayer Leverkusen vs Wolfsburg
Pronostic:
1X&2+
Cota
1.47
Cota finala: 2.15
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro