Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.23

Superbet

🔷️Cota 2 a Zilei / 27.05.2020

🇵🇱Polonia

cota2.ro

🇩🇪Germania


🇵🇱Stal Mielec-Lech Poznan

A revenit și fotbalul din Polonia cu Sferturile Cupei. Astăzi începând cu Ora 21:10, avem meciul dintre echipa din Liga a 2-a, Stal Mielec și Lech Poznan, ocupanta locului 5 din prima ligă. Gazdele sunt pe locul 3 din Liga secundă, cu 41 de puncte, la 2 puncte de cele două locuri care promovează în prima ligă. Ultimul meci disputat a fost pe 8 martie, atunci când a pierdut cu un sec 3-0, pe teren propriu cu Termalica.

Oaspeții au avut o perioadă destul de bună înainte de a se întrerupe campionatul, cu 2 victorii, 2 egaluri, și o singură înfrângere în ultimile 5 meciuri disputate. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum. Voi merge pe echipa din prima ligă, consider că are prima șansă la calificarea în semifinalele cupei Poloniei.


🇩🇪Hoffenheim-Fc Koln

Al doilea meci vine din Bundesliga, unde Hoffenheim primește pe Rhein Neckar Arena viza țapilor de Fc Koln. Cele două formații sunt în căutarea primei victorii după reluarea competiției. Hofe a început cu o înfrângere greu de digerat pe teren propriu cu Hertha Berlin , 0-3, iar etapa trecută a scos doar un punct pe terenul codașei Paderborn. Fc Koln vine după 2 meciuri spectaculoase disputate pe teren propriu, încheiate cu același scor, 2-2. Dacă în primul meci, cu cei de Mainz s-au văzut spălați după ce au condus cu 2-0, în meciul cu Fortuna Dusseldorf a reușit să întoarcă un 0-2 în ultimile 5 minute. Meciurile directe dintre cele 2 echipe ne artă că deasemenea au fost spectaculoase (1-2, 6-0, 0-3.) Oaspeții au un golaveraj spectaculos, cu 43 de goluri marcate, dar și 49 primite, în 27 de etape. Gazdele au 36 marcate și 47 marcate. Mă aștept la un meci spectaculos și azi, unde cred că se vor marca cel puțin 3 goluri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Stal Mielec vs Lech Poznan
Pronostic:
Oaspeții se califică
Cota
1.47
Hoffenheim vs Fc Koln
Pronostic:
3+
Cota
1.52
Cota finala: 2.23
Profit: 12.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro