Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.14

BETANO

Salutare Pariori !! Biletul Zilei de ieri a fost câștigător ✅✅✅. Astăzi voi incerca un bilet cu meciuri exclusiv din Germania.Vedem ce va ieși. Baftă tuturor, s-avem cât mai multe 🍀🍀🍀


cota2.ro

Hamburger-Wehen

Gazdele au pierdut locul 2, cel care duce direct în Bundesliga, după ce au pierdut meciul derby cu cei de la Stuttgart, în condițiile în care la pauză aveau toate cele 3 puncte în mână după un avantaj de 2 goluri inscris pe tabelă (2-0). Dar repriză a doua s-a întors împotriva lor, iar gazdele si-au adus aminte că o victorie împotriva celor de la Hamburger i-ar urca pe loc promovabil și au înscris 3 goluri . În meciul de azi cei de la Hamburget , întânesc codașa Wehen , singura variantă pe care o au este victoria.

Dynamo Dresden-Stuttgart

Revenire de formă pentru șvabi, după victoria cu Hamburger, 3-2.Astăzi întâlnește ultima clasată din Zweite Bundesliga, Dynamo Dresden, iar varianta unică pentru a nu anula victoria cu Hamburger trebuoe să facă un meci bun . Stuttgart a făcut meciuri spectaculoase, chiar si atunci când a pierdut în care am avut peste 2.5 goluri. 2-3 cu Holstein Kiel sau 1-2 cu When. Mă aștept și în meciul de azi cu ultima clasată să avem cel puțin 3 goluri în meci

Borussia Monchengladbach-Union Berlin

Trecem în Bundesliga, acolo unde se intalnesc doua echipe care sunt in suferință. Gladbach are două meciuri in care a castigat un singur punct și este în căutarea victoriei pentru a urca din nou pe locurile care duc în Champions League. Union Berlin este deasemenea în suferință, după repornirea Bundesligii are un singur punct din 9 posibile. Victoria gazdelor este obligatorie.

Paderborn-Borussia Dortmund

Galben-Negrii trebuie să se trezească, trebuie să-și "lingă rănile" după infrangrea din meciul cu Bayern Munchen, care aproape le-a spulberat gândurile la titlu din acest sezon. Meciul cu cea mai slabă echipă din campionat, vine într-un moment oportun pentru a-și reface moralul. Chiar dacă șansele la titlu s-au redus foarte mult, trebuie să lupte pentru podium. Leipzig și Leverkusen stau la pândă pentru a profita de pașii greșiți.Așadar singura opțiune pe care o au la meciul cu lanterna roșie, este victoria.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Hamburger vs Wehen
Pronostic:
1
Cota
1.42
Dynamo Dresden vs Stuttgart
Pronostic:
3+
Cota
1.68
Borussia Monchengladbach vs Union Berlin
Pronostic:
1
Cota
1.54
Paderborn vs Borussia Dortmund
Pronostic:
2
Cota
1.40
Cota finala: 5.14
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro