Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.79

Fortuna

UNGARIA: OTP Bank Liga - Runda 26

De la ora 19:55 incepe partida dintre Honved si Debrecen pe stadionul Nandor.

Honved ocupa locul 7 cu 34 de pct dupa 25 de etape dintre care 15 pct au fost castigate pe teren propriu. 

cota2.ro

Debrecen departe de forma de acum cativa ani cand avea obiectiv castigarea campionatului , fiind clasata in acest moment pe locul 9 cu 30 de pct , fiind la doar 1 pct distanta de locul 11 , loc ce duce in liga 2. 

Debrecen in etapa precedenta a facut deplasarea la liderul campionatului , Ferencvaros , fiind invinsa cu 2-1 dupa ce Debrecen a deschis scorul in minutul 13.

Meciurile directe intre cele doua echipe pe terenul lui Honved , Debrecen conduce detasat statistic.

Debrecen are sansa buna in partida de astazi de a scoate un rezultat pozitiv , in echipa gazdelor nu vor juca 3 jucatori importanti (2 fundasi si 1 atacant) ,iar 3 pct pentru Debrecen astazi ar fi aur pentru a putea iesi din zona rosie a clasamentului cel putin pana etapa viitoare. Pentru mai multa siguranta la acest meci jucam X2 cota 1.50 Fortuna.

Dota 2 : ESL One Birmingham ora 23:00

De la ora 23:00 incepe runda 5 in grupa Sua intre CR4ZY si Business associates.

CR4ZY este liderul grupei cu 4 victorii din tot atatea meciuri reusind in ultimul meci jucat sa-i invinga pe cei de la Quincy Crew in 2 harti.

CR4ZY ocupa locul 22 mondial si locul 4 in SUA avand un rating de 1108 si un winrate de 58%. Fiind o echipa nou infiintata cifrele sunt destul de bune facand parte jucatori care au jucat la echipe cunoscute ex Fnatic ,NIP.

Business associates ocupa locul 253 mondial iar locul 44 in Sua, avand un rating de 987 iar un wirate de 39% , echipa find bazata pe jucatori amatori.

Cele 2 echipe s-au mai intalnit de 2 ori , CR4ZY castigand de fiecare data.

Pariem pe victoria celor de la CR4ZY in aceasta seara cota de 1.58.

Dota 2 : ESL One Birmingham ora 20:00

De la ora 20:00 , OG-ul ii intalneste pe suedezi de la Alliance. Departe de forma de alta data OG-ul ocupa locul 7 in grupa , reusind sa castige doar cu ultima clasta winstrike.

Pauza de jocuri oficiale a lui Tompson isi spun cuvantul , ultimile 4 meciuri pierzand lane-ul middle , fiind cel mai important lane din acest joc.

OG de pe pozitia 3 a picat pe pozitia 18 mondiala din cauza rezultatelor slabe din ultimile luni.

Alliance ocupa locul 4 in grupa cu 4 victori , reusind ultima partida sa castige in minim de harti cu liderul grupei , Prodigy.

Cele 2 echipe s-au intalnit de 2 ori in acest an , victoriile fiind impartite intre ele.

Forma slaba a celor de la OG si infrangeri cu echipe mult mai slabe ex Prodigy , Hell Raisers , Cyber o face favorita pe Alliance in aceasta seara. Suedezi au obiectiv primele 2 locuri find la distanta unui singur pct.Pariem in aceasta seara pe Alliance castiga cota 1.60

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Honved vs Debrecen
Pronostic:
x2
Cota
1.50
CR4ZY vs Business associates
Pronostic:
castiga CR4ZY
Cota
1.58
OG vs Alliance
Pronostic:
Castiga Alliance
Cota
1.60
Cota finala: 3.79
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro