Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.25

BETANO

Cota2 a Zilei / 02.06.2020

Salutare Pariori ❗❗ Ieri aveam nevoie de un singur gol marcat în reprize 2-a la meciul dintre Midtjylland-Horsens, pentru a avea cota 2 câștigătoare. Din păcate liderul, Midtjylland n- fost în stare să marcheze un gol și astfel a pierdut meciul de pe teren propriu cu o echipă clasată pe locul 10. Astăzi avem 2 meciuri din Serbia și din nou Danemarca.

cota2.ro

🇷🇸FK Indjija-Crvena Zvezda

Primul meci incepe la ora 18:00 în sferturile de finală din Cupa Serbiei.Steaua Roșie și-a asigurat un nou titlu de campiona, cu 3 etape înaintea finalului de campionat, după victoria cu 5-0 din deplasarea de la Rad Belgrad. Astăzi vă juca în Cupa Serbiei cu o echipă din prima ligă, dar care se află în partea de jos a clasamentului. Oaspeții sunt clar favoriți în acest meci pentru a trece mai departe. O victorie la cel puțin 2 goluri diferență pare o probalitate destul de mare de reușită.

🇩🇰Brondby-Sonderjyske

Start și în Super Liga din Danemarca . Brondby ocupă locul 5, cu 39 de puncte, după 24 de etape disputate, în timp ce Sonderjiske ocupă locul 11, cu 26 de puncte. În meciurile de pregătire, gazdele au câștigat un singur meci și au pierdut 2, iar oaspeții au o victorie și o înfrângere. Brondby va avea un meci greu cu cei de la Sonderjyske pentru că uitându-ne la meciurile directe , oaspeții s-au impus in ultimile 3 meciuri directe. O înfrângere azi, pe teren propriu, le-ar pune în pericol participarea din play-off și nu cred că vor pierde în acest meci .De aceea m-am gândit la un pariu combinat în care gazdele nu pierd și se vor marca cel puțin 2 goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FK Indjija vs Crvena Zvezda
Pronostic:
2 (H-1)
Cota
1.53
Brøndby vs Sønderjyske
Pronostic:
1X&2+
Cota
1.47
Cota finala: 2.25
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro