Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 16.76

Superbet

Biletul zilei din fotbal !


cota2.ro

Astazi apelez la Superbet deoarece am gasit cateva variante (combo ) cotate excelent si in acelasi timp cu mari sanse de reusita .


Austria Bundesliga


Lask vs Hartberg , gazdele sunt echipa net superioara , o formatie ce a acumulat si experienta europeana , acestia sunt calificati in optimile Europa League .

In campionatul intern se afla la trei puncte in spatele liderului Salzburg si din acest moment orice punct pierdut inseamna foarte mult .

Astazi intalnesc un adversar in fata caruia a castigat de trei ori in ultimele patru directe , ultimul succes a fost unul categoric , 5 la 1 pe 1 Martie .

Hartberg sunt echipa cu cele mai multe goluri incasate din grupa play-off , nu mai putin de 50 in 22 de etape iar gazdele au al doilea atac alaturi de Wolfsberger , 50 de reusite.

Imi place foarte mult combo , Lask castiga meciul si in fiecare repriza se marcheaza minim un gol .

Aceasta recomandare poate fi pariata la Superbet , combo 1 si goluri .


Sturm vs Wolsfeberger , oaspetii o formatie ofensiva , nu mai putin de 50 de goluri marcate in cele 22 de etape .

Pana la pauza cauzata de pandemie , Sturm Graz aveau sase din ultimele sapte partide disputate acasa in care semnul GG (ambele marcheaza) a fost mereu prezent. Ambele formatii lupta pentru un loc in Europa si cu siguranta un egal astazi nu multumeste .

Mizez pe combo clasic ambele marcheaza si peste 2,5 goluri .


Salzburg vs Rapid Vienna , asa cum recomandat si pe canalul de telegram GRATUIT in acest duel ma astept sa vedem o avalansa de goluri .

Cel putin patru reusite in acest meci ce se anunta spectaculos imi place foarte mult , dar la combo goluri avem o varianta ,,misto" , cel putin un gol in prima repriza si cel putin patru goluri in meci , cota excelenta .


Germania Bundesliga

Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt , in mod normal meci de goluri , ambele marcheaza are mari sanse de resuita , dar eu mizez pe un alt combo goluri si anume , cel putin un gol in prima repriza si minim doua goluri in meci , cota cadou 1.40


Cehia First League

Sparta Praga vs Teplice , gazdele nu isi pot permite sa nu castige astazi deoarece risca sa piarda locul in play-off , lupta mare pentru locul sase, ultimul pozitie in clasament ce ofera accesul in play-off, nu mai putin de sase echipe au sanse .

Dupa succesul spectaculos cu 4 la 1 obtinut acum cateva zile la Karvina , gazdele de astazi au moralul ridicat .

Teplice nu cred ca pot emite pretentii astazi desi in fotbal orice este posibil , dar imi este greu sa cred ca pot pleca cu punct de la Praga .

Cota pe solist este foarte mica si din acest motiv mizez pe combo 1 si goluri , gazdele castiga si in fiecare repriza se marcheaza minim un gol .


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lask vs Hartberg
Pronostic:
1& I1+ & II 1+
Cota
1.51
Sturm vs Wolsfeberger
Pronostic:
GG3+
Cota
2.00
Salzburg vs Rapid Vienna
Pronostic:
I 1+ & 4+
Cota
2.27
Werder vs Eintracht
Pronostic:
I 1+ & 2+
Cota
1.43
Sparta Praga vs Teplice
Pronostic:
1& I1+ & II 1+
Cota
1.71
Cota finala: 16.76
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro