Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.67

BETANO

Cota2 a Zilei / 03.06.2020 🍀⚽️🍀

cota2.ro

Salutare Pariori❗ Cota 2 a Zilei pentru ziua de astazi este formată din două meciuri din Germania 🇩🇪


🇩🇪MSV Duisburg-CZ Jena

Liga a 3-a din Germania, propune pentru azi meciuri din etapa a 29-a. Aici avem o situație incredibilă, în acest moment primele 10 echipe sunt despărțite de doar 4 puncte. Duisburg este lider în acest moment, cu 47 de puncte, la egalitate cu încă 2 echipe, Uterhaching și Mannheim.

Jena este ultima clasată, cu doar 17 puncte câștigate în 28 de etape și pare tot mai aproape de ligile regionale.

Gazdele trec și ele printr-o perioadă slabă având doar 3 puncte în ultimile 5 etape, Se pare ca nici pauză forțată nu i-a ajutat să-și revină, iar în meciul de săptămâna trecută au pierdut 2-3 pe terenul celor de la Munchen 1860. Meciul de azi cu ultima clasată trebuie să câștige pentru a se distanta la 3 puncte de urmăritoare. Intr-un meci 8n care liderul campionatului, întâlnește ultima clasată care are 62 de goluri, trebuie să vedem cel puțin 3 goluri în acest meci.

🇩🇪Werder Bremen-Eintracht Frankfurt

Rămânem în Germania, dar ne îndreptăm atenția spre meciul din Bundesliga, o restanță din etapa a 24-a , unde Werder Bremen,ocupanta locului 17, întâlnește pe Din trecut Frankfurt, ocupanta locului 12.

Werder Bremen luptă pentru supraviețuirea în Bundesliga și se pare că dă semne de înviere după ce a reușit 2 victorii și un egal în ultimile 3 etape de la reluarea campionatului. Eintracht este departe în acest moment de zona roșie, dar încă mai are de luptat pentru a fi 100% sigură de participarea în Bundesliga și din sezonul următor. După 2 înfrângeri dure cu Gladbach și Bayern Munchen au urmat 2 rezultate pozitive, un spectaculos 3-3 cu Freiburg, cu reveniri de la 0-1 și 1-3, și un 2-1 surprinzător pe terenul celor de la Wolfsburg.

La prima vedere pare un meci în care vom vedea goluri și în care ambele echipe vor reuși să introducă mingea în poartă. Eu voi merge pe spectacol și mizez pe cel puțin 3 goluri marcate.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
MSV Duisburg vs CZ Jena
Pronostic:
Peste 2.5 Goluri
Cota
1.50
Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt
Pronostic:
Peste 2.5 Goluri
Cota
1.78
Cota finala: 2.67
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro