Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.49

Superbet

Cota 2 a Zilei / 06.06.2020 🍀⚽️🍀


cota2.ro

RB Leipzig-Paderborn


Duel dezechilibrat în Bundesliga între două echipe care se află la polul opus al clasamentului. Leipzig ocupă locul 3,cu 58 de puncte, în timp ce Paderborn este de multe etape lanterna roșie din Bundesliga, cu 19 puncte după 29 de etape disputate. Gazdele sunt neînvinse după reluarea campionatului, cu 2 victorii și două egaluri. În etapa precedentă s-a impus pe terenul celor de la Fc Koln, 4-2., teren unde se câștigă foarte greu.

Paderborn n-a mai castigat de etape bune și pare resemnată în ceea ce privește salvarea de la retrogradare. În etapa precedentă, a fost "călcată în picioare" de Borussia Dortmund, după ce la pauză era 0-0, galben verzii după pauză s-au dezlănțuit marcând 6 goluri în poartă celor de la Paderborn. Si azi ma aștept ca cei de la Paderborn să piardă la cel puțin 2 goluri diferență.


Eintracht Frankfurt-Mainz


După un început slab în care a primit 8 goluri în două meciuri, Eintracht Frankfurt și-a revenit, după 2 victorii și un egal un ultimile etape și a îndepărtat emoțiile în ceea ce privește retrogradarea. Mainz este fără victorie după reluarea campionatului, cu 28 de puncte și un golaveraj de 37-62, este la un singur punct de zona rosie. Forma bună din ultima vreme a celor de la Frankfurt și apărarea oaspeților mă face să cred că vor intra cel puțin 2 goluri în poartă celor de la Mainz .Să nu uităm că Frankfurt a marcat 2 goluri în meciul cu Bayern Munchen , la fel și la Wolfsburg

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Eintracht Frankfurt vs Mainz 05
Pronostic:
Eintracht Frankfurt peste 1.5 Goluri
Cota
1.78
RB Leipzig vs Paderborn
Pronostic:
1 H (-1)
Cota
1.40
Cota finala: 2.49
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro