Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.84

BETANO

1.Dortmund-Hertha

Azi avem un meci interesant pe Signal Iduna Park unde Dortmund intalneste pe Hertha ocupanta locului 9 in clasament.Ambele echipe au inceput bine dupa lunga pauza,Leverkusen reusind etapa trecuta un meci perfect pe terenul celor de la Paderborn.Daca ne uitam si pe meciurile directe observam ca tot Dortmund are cele mai bune rezultate,ultimle doua fiind castigate in deplasare.

cota2.ro

Dortmund are mare nevoie de cele 3 puncte,este obligata sa castige mai ales ca joaca pe teren propriu si de aceea voi juca fara discutii solist acest meci.

Pentru acest pronostic avem o cota de 1.38.


2.Leverkusen-Bayern Munchen

Derby-ul dintre Leverkusen si Bayern este programat astazi de la 16.30.Bavarezii sunt pe prima pozitie in Bundesliga la 11 puncte fata de adversarul ei.De cand s-a reluat Bundesliga Bayern Munchen are maximum de puncte iar Leverkusen o infrangere si restul victorii.Pentru ultimele partide Bayern Munchen se poate baza si pe Alcantara revenit dupa accidentare iar la Leverkusen revine Kai Havertz la fel si el dupa o accidentare si se pare ca v-a lipsi capitanul Lars Bender accidentat si el.

Prin urmare ma astept la un meci-spectacol,intalnim doua echipe foarte puternice ,doua echipe care ne-au aratat fotbal adevarat de fiecare data cand s-au intalnit.

Pont: Ma astept la multe goluri si voi merge un Over.1.33 este cota la Betano pentru un Over2.5

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dortmund vs Hertha
Pronostic:
1
Cota
1.38
Leverkusen vs Bayern Munchen
Pronostic:
P2.5g/meci
Cota
1.33
Cota finala: 1.84
Profit: 8.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro