Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

BETANO

Continuăm ponturile din prima ligă spaniolă de baschet și încercăm o "dublă" de la două partide interesante, Baskonia vs Unicaja, respectiv Bilbao vs Barcelona. 


cota2.ro

Baskonia vs Unicaja


Cel mai interesant meci al zilei pune față în față două echipe de tradiție din Liga Endesa, două reprezentante anuale ale Spaniei la nivel european în Euroliga sau Eurocup și două echipe cu pretenții în acest sezon, Baskonia și Unicaja. 


Ambele au început bine turneul din Valencia cu două victorii contra lui Joventut și Bilbao și speră să încheie dominația celor de la Real Madrid și Barcelona și să furnizeze surpriza câștigând titlul. 


Cele două echipe sunt relativ apropiate ca valoare, au jucători buni in special pe faza defensivă, însă destul de lenți, precum Eric sau Shengelia la Baskonia, respectiv Bouteille sau Diaz la Unicaja și având în vedere faptul că se joacă la fiecare două zile mă aștept la un meci cu un ritm mai scăzut și cu puține puncte marcate . Limita propusă de 162,5 a fost depășită o singură dată în ultimele 6 partide directe.


Bilbao vs Barcelona


La celălalt meci propus văd exact opusul, o partidă cu multe puncte înscrise, în care Barcelona va juca relaxată și își va respecta media de aproximativ 90 puncte/meci . Echipa lui Pesic joacă bine, au ascendent moral puternic după revenirea cu Baskonia de acum două zile și au și un lot puternic, cu Mirotic în formă și cu multe soluții pe bancă. Bilbao, o echipă fără un obiectiv precis, se poate ridica la înălțimea oponenților, iar limita de 155,5 puncte pare ușor de depășit.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Baskonia vs Unicaja Malaga
Pronostic:
Sub 162,5 puncte
Cota
1.44
Bilbao Basket vs Barcelona Lassa
Pronostic:
Peste 155,5 puncte
Cota
1.40
Cota finala: 2.02
Profit: 10.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro