Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.01

BETANO

1.Verona-Napoli

Incepand cu ora 20.30, Napoli joaca in deplasare la Verona,meci contand pentru etapa 27 in Seria A.Cele doua echipe sunt despartite in clasament doar de un singur punct.

cota2.ro

Clasament:

  • Napoli locul 6 cu 39 de puncte
  • Verona locul 8 cu 38 de puncte

In ultimele 19 intalniri directe nu au nicio remiza,de 16 ori a castigat Napoli si de 3 ori Verona.

Verona vine dupa o victorie importanta in fata echipei Cagliari un 2-1 si spera la o calificare in Europa League.Napoli pe de alta parte are moralul la maxim ca sa zic asa,vine dupa doua victorii importante in fata lui Inter si Juventus.Castigand cupa Italiei si-a asigurat prezenta in cupele europene dar asta nu inseamna ca in seara asta va trata meciul cu lejeritate.

Ma astept la un meci cu goluri,de ambele parti si de aceea pronosticul meu va merge pe o varianta la goluri.Cred ca Napoli va inscrie cel putin un gol pana in minutul 80.

2.Craiova-Botosani

In Liga 1,incepand cu ora 20.00, avem ultimul meci din etapa cu numarul 3.Craiova joaca pe teren propriu cu ultima clasata din Play Off.Inaintea startului de partida Craiova se afla pe locul 2 cu 29 de puncte iar Botosani pe locul 6 cu 24 de puncte.

Meciul este foarte important pentru cei de la Craiova,cu 3 puncte in seara asta s-ar apropia la 4 de Cfr si ar ramane in cursa pentru titlu.

Oaspetii vin dupa 2 infrangeri consecutive si in ultimul meci direct au fost invinsi in deplasare cu 3-1.

Pana acum Craiova si Botosani s-au duelat de 16 ori in Liga 1 unde si-au cam impartit victoriile.Ultimele 6 au avut fiecare GG.

Pont: Pentru ca meciul pentru Craiova este foarte important si are si avantajul de a juca acasa o sa merg un Dnb.

3.Barcelona-Ath Bilbao

La ora 23.00 ,in LaLiga alt meci important pentru gazde.Barcelona a fost depasita etapa trecuta de Real Madrid si cu siguranta va incerca sa-si recastige pozitia de lider.Meciul nu va fi deloc usor ,asta daca tinem cont de ultimele 4 meciuri directe.

In ultimele 5 jucate ,Barcelona a castigat doar o data in rest de 2 ori a remizat iar in ultimele 2 a fost invinsa.

Chiar daca a pierdut locul 1 ,Barcelona este intr-o forma foarte buna iar pe teren propriu nu a mai pierdut un meci din 2018.

Avem absenti la ambele echipe,la Barcelona vor lipsi Dembele,Sergi Roberto si De Jong toti accidentati iar la oaspeti Yuri.

Pontul meu de data aceasta va merge pe cornere.Cred ca vor avea multe situatii de a marca gazdele si de aici cred ca vor rezulta cel putin 4 cornere in tot meciul.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Verona vs Napoli
Pronostic:
Napoli-gol marcat pana in min 80
Cota
1.33
Craiova vs Botosani
Pronostic:
Dnb1
Cota
1.24
Barcelona vs Ath Bilbao
Pronostic:
Barcelona P3.5 cornere
Cota
1.22
Cota finala: 2.01
Profit: 10.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro