Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.68

Fortuna

ITALIA: Serie A - Runda 29

De la ora 20:30 se anunta un meci spectaculos intre Atalanta si Napoli pe stadionul Bergamo.

Gazdele din aceasta seara cu siguranta este cea mai spectaculoasa echipa din campionatul ialian , reusind sa marcheze 80 de goluri in 28 de etape. Elevii lui Gasperini ocupa locul 4 in campionat cu 57 de pct la 9 pct distanta de locul 5 ocupat de Roma.

cota2.ro

Atalanta nu a mai pierdut de 8 meciuri in campionat , ultima infrangere fiind in fata ultimei clasate , Spal. In ultima etapa au reusit o victorie pe terenul lui Udinese cu 3-2 dupa ce Atalanta a ratat o multime de oportunitati de a marca.

Napoli pare sa-si fi revenit la forma buna dupa un start 2019 dezastruos in care remizele si infrangerile erau la ordinea zilei. Napoletanii ocupa locul 6 cu 45 de pct , ultimul loc de calificare in cupele europene . Napoli vine dupa 6 victorii consecutive dar intalnind totusi doar o echipa cu obiectiv , aceasta fiind Inter Milano pe care a invins-o cu scorul de 1-0  , golul fiind marcat de Ruiz in minutul 57.

Atalanta in ultimile 13 meciuri jucate in toate competitiile s-au marcat peste 3 goluri. Singura problema pe care o are Gasperini este defensiva, din 13 meciuri in 12 a primit cel putin 1 gol.  

Napoli pe teren oaspete joaca mai bine decat pe teren propriu , acestia reusind sa adune 26 de pct cu un golaveraj de 26:18 , fiind in top 3 ofensiva pe teren oaspete.

Va fi un meci destul de dificil pentru ambele echipe , Napoli cu o victorie astazi i-ar egala pe As Roma si s-ar distanta la 5 pct de Ac Milan , asigurandu-si in proportii mari loc european. Tinand cont de problemele din defensivele a celor doua echipe sunt de parere ca in aceasta seara vom vedea goluri la ambele porti. Pariem ambele marcheaza cota 1.45 Fortuna

ROMÂNIA: Liga 1 - Grupă retrogradare - Runda 7

De la ora 20:00 , Viitorul Constanta primeste vizita lui Dinamo Bucuresti , oaspetii fiind obligati sa scoata un rezultat pozitiv .

Viitorul a pierdut cele 3 puncte printre degete etapa trecuta contra lui Sepsi , echipa lui Hagi avand un avantaj de 2 goluri si 1 jucator in plus din minutul 58. Elevii lui Hagi au lasat jocul mai moale dupa inscrierea golului 3 , lasandu-i pe Sepsi sa iasa la joc , acestia reusind sa egaleze pe tabela de scor prin Vasvari si Safranko, scorul final fiind 3-3.

Dinamo Bucuresti cum stim cu toti sunt probleme mari in vestiar , a fost adus un antrenor fara experiena intr-un moment foarte dificil . Ultima noutate fiind rezilierea contractului lui Filip , dupa gafa intentionata din meciul precedent , in care a comis un fault destul de dur la mijlocul terenului fiind eliminat.

Dinamo nu trebuie sa piarda azi , are nevoie neaparat de un rezultat pozitiv , in cazul in care castiga si 1 pct tot ar fi bine pentru trupa lui Mihalcea, acestia urcand in clasament pe locul 13 la egalitate cu Iasi dar cu 2 meciuri in minus. Va fi un meci dificil pentru Dinamo , este greu de crezut ca nu va primi cel putin 1 gol , tinand cont de problemele din club (intarziere salarii , antrenor fara experienta ,lot slab , lipsa spectatorilor etc). Pariem pentru siguranta peste 2.5 goluri cota 1.85

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Atalanta vs Napoli
Pronostic:
Ambele marcheaza
Cota
1.45
Viitorul Constanta vs Dinamo Bucuresti
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.85
Cota finala: 2.68
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro