Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 7.13

Fortuna

ANGLIA: Premier League - Runda 33

Manchester Utd lupta in continuare pentru ocuparea unui loc in Liga Campionilor fiind la doar 2 puncte in spatele locului 4 ocupat de Chelsea. 

Solskjaer pare sa fi gasit formula magica in acest retur de campionat , echipa lui practicand un joc solid pe toate flancurile , fiind neinvinsa de 15 meciuri in toate competitiile. Dupa intreruperea competitionala , Manchester Utd a adunat 7 pct in cele 3 meciuri reusind sa aiba un golaveraj de 7-1. Cele 6 puncte au venit cu Sheffield Utd si Brighton , ambele partide avand acelasi scor final 3-0 , diavolii rosi au aratat un joc extrem de bun , reusind sa aiba o capacitate de joc ridicata , posesia fiind de peste 60%.

cota2.ro

Bournemouth ocupa pen-ultima pozitie in campionat , fiind la doar 1 pct distanta de ocupanta primului loc de salvare , Watford.

Bournemouth a pierdut toate cele 3 etape de la reluarea campionatului , ultima fiind pe propriul teren contra lui Newcastle scor 1-4.

Bournemouth are nevoie de puncte , mai sunt doar 6 etape pana la finalul sezonului , dar este greu de crezut ca va reusi sa scoata un rezultat pozitiv astazi , impotriva unei echipe neinvinse de 15 etape si care are puterea de a controla meciul in proportii mari.Bournemouth nu are nimic de pierdut si sunt de parere ca vor practica acelasi joc deschis ca si in etapa precedenta cu Newcastle , iesind la joc si lasand spatii goale in defensiva . Martial si Bruno Fernandes trec printr-o forma excelenta si cu siguranta se vor afla la post profitand de fiecare oportunitate aparuta. Pariem peste 2.5 goluri cota 1.60

ROMÂNIA: Liga 1 - Grupă campionat - Runda 6

In aceasta seara de la ora 20:00 , FCSB primeste vizita lui Fc Botosani , meci important pentru ocuparea unui loc european.

FCSB ocupa locul 4 iar Fc Botosani locul 5 , ambele fiind la egalitate avand 27 de puncte , dar FCSB are avantajul govalerajului pozitiv. Dupa decizia luata de FRF sa nu-i acorde licenta de participare europeana a echipei Astra Giurgiu din cauza stadionului , Fc Botosani a intrat in competitie cu FCSB pentru locul 3.

Pentru FCSB este inca un sezon ratat in care nu reuseste sa castige campionatul , dar mai rau , sunt sanse sa fie primul an in care nu prinde cupele europene. Echipa lui Vintila dupa esecul in fata CFR-ului , jocul echipei si moralul au scazut foarte mult , remizand pe teren propriu cu Gaz Metan 2-2 iar in ultima etapa au pierdut pe terenul giurgiuvenilor scor 3-2.Vintila este depasit de situatie , pe tot parcursul campionatului nu a reusit sa rezolve problemele din defensiva.

Cu siguranta Vintila nu va schimba multe lucruri pe acest final de campionat , poate ca FCSB-ul o sa practice un joc putin mai bun decat in ultimile partide , dar va fi greu de crezut ca nu vor primi cel putin 1 gol in aceasta seara de la FC Botosani , o echipa care are nevoie de bani si pe care ii poate castiga din participarea in cupele europene. Pariem FC Botosani marcheaza cota 1.50

ELVEŢIA: Challenge League - Runda 28

Mai sunt 9 etape pana la finalul campionatului elvetian din liga a-2-a , iar Chiasso nu gaseste solutii pentru salvarea de la retrogradare. Chiasso ocupa ultimul loc in clasament fiind la 12 pct distanta de pen-ultimul loc ocupat de adversarii de astazi. Gazdele au cea mai slaba defensiva , primind 53 de goluri in 27 de etape iar in ultimile 4 meciuri s-au marcat peste 2.5 goluri. Tinand cont de situatia din clasament si de diferenta de puncte , Chiasso nu are ce sa piarda si sunt de parere ca vor juca deschis toate partidele ramase pana la finalul sezonului . Pariem peste 2.5 goluri cota 1.65

LETONIA: Optibet Virsliga - Runda 5  

Inceput in forta pentru FK Rīgas Futbola Skola reusind sa adune maxim de puncte dupa 4 etape, avand un golaveraj de 14:3 .  

Jeglava vine dupa doua infrangeri consecutive , ultima fiind pe propriul teren contra lui Riga scor 0-3. Jeglava nu se poate baza in acest meci pe 4 titulari , acestia accidentandu-se in ultimile partide.

Le va fi greu celor de la Jeglava sa tina piept 90 de minute celei mai bune ofensive din campionat tinand cont ca vor face cel putin 4 improvizatii in prim 11.Pariem la acest meci peste 2.5 goluri cota 1.80

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Manchester Utd vs Bournemouth
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.60
FCSB vs FC Botosani
Pronostic:
Oaspetii marcheaza
Cota
1.50
Chiasso vs Schaffhausen
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.65
RFS vs Jeglava
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.80
Cota finala: 7.13
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro