Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.32

BETANO

1.Crystal Palace-Chelsea

Pana la finalul sezonului in Premier League au mai ramas 5 etape de disputat iar Chelsea va incerca sa-si consolideze pozitia si de ce nu sa termine chiar pe 2.Astazi de la ora 20.00 joaca in deplasare pe Selhurst Park cu Crystal o echipa pe care a tot invins-o in ultima perioada.

cota2.ro

Clasament:

  • Crystal Palace locul 14 cu 42 de puncte
  • Chelsea locul 4 cu 57 de puncte

Din punct de vedere al formei Chelsea sta foarte bine,are doar o infrangere in ultimele 5 meciuri pe cand Crystal vine dupa 3 infrangeri consecutive.

In ultimele 7 partide din campionat Chelsea a marcat cel putin de 2 ori/meci iar un alt lucru interesant e ca in ultimele 4 meciuri directe nu a fost invinsa avand un golaveraj de 8-2.

Pont: Cred ca Chelsea va castiga cele 3 puncte puse in joc si cred ca va inscrie inca din prima repriza.Asa ca voi incerca un pronostic pe goluri.

2.Celta Vigo-Atletico Madrid

Madrilenii sunt in continuare intr-o forma excelenta dupa lunga pauza fortata.De cand s-a reluat campionatul au doar 2 remize in rest numai victorii.Nu putem sa spunem acelasi lucru de gazde care au doar 2 victorii.

Clasament:

  • Celta Vigo locul 16 cu 35 de puncte
  • Atletico Madrid locul 3 cu 62 de puncte

Atletico Madrid sta insa prost atunci cand vorbim de meciurile jucate in deplasare.In 17 partide trupa lui Simeone a castigat doar 5,a remizat in 9 si 3 le-a pierdut fiind singura echipa cu atat de multe remize.

Pont: Meciul este important pentru ambele echipe si de aceea nu o sa merg direct solist Madrid, care este totusi favorita ,o sa merg doar un Dnb 2.

3.Basaksehir-Denizlispor

In Turcia incepand cu ora 21.00 avem un meci simplu din punctul meu de vedere.Pai intalnim prima clasata Basaksehir si echipa dupa locul 13 Denizlispor.Doua echipe diferite din orice punct de vedere.

Forma echipelor:

  • Basaksehir : W D W W D
  • Denizlispor : L D L L W

In ultimele 5 meciuri directe Basaksehir s-a impus de 3 ori si de 2 ori a remizat iar ultimele 2 meciuri directe mai recente sa zicem au fost castigate tot de gazde.

Pont: Prin urmare lucrurile sunt foarte simple,Basaksehir este la doar 2 puncte distanta de locul 2 si cele 3 puncte in seara asta sunt obligatorii.Avand si avantajul propriului teren solistul este indiscutabil.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Crystal Palace vs Chelsea
Pronostic:
Chelsea gol pana in min 70
Cota
1.22
Celta Vigo vs Atletico Madrid
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.00
Basaksehir vs Denizlispor
Pronostic:
1
Cota
1.38
Cota finala: 1.68
Profit: 4.76
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro