Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.63

Fortuna

ITALIA: Serie A - Runda 31

Genoa - Napoli de la ora 20:30 pe stadionul Luigi Ferraris.

Dupa victoria lui Lecce contra lui Lazio cu scorul de 2-1 , Genoa a picat in zona rosie fiind la 1 punct distanta de zona de salvare.

cota2.ro

La Genoa pare sa devina o obisnuinta cu aceste pozitii in clasament ,in ultimile sezoane au reusit sa se salveze in ultimile etape.

Genoa a reusit sa smulga 1 punct etapa precedenta pe terenul lui Udinese , dupa ce acestia au fost condusi cu scorul de 2-0 , golul egalizator ale Genovei fiind marcat la ultima faza de joc .

Sunt 2 locuri disponibile pentru Cupa Uefa iar batalia se da intre 3 echipe. Cele 3 puncte ale milanezilor contra lui Juventus a schimbat ordinea in clasament acestia trecand pe pozitia 5 cu 49 de puncte iar la 1 pct in spate vin din urma Roma si Napoli cu 48 de puncte dar Roma are avantajul golaverajului mai bun.

Napoli etapa precedenta a reusit sa castige pe teren propriu contra celor de la As Roma cu scorul de 2-1 , jocul fiind controlat autoritar de napoletani.

Cele doua echipe au nevoie neaparat de puncte, Genoa pentru a-si putea recapata pozitia 17 iar Napoli pentru a-si consolida pozitia in cupele europene.Gazdele intampina probleme mari in zona de aparare primind foarte usor gol , dar compenseaza cu atacul , acesta reuseste sa marcheze de 7 etape consecutive. Pariem la acest meci pe ambele marcheaza cota 1.75.

SPANIA: LaLiga - Runda 35

Barcelona - Espanyol de la ora 23:00 pe stadionul Camp Nou

Mai sunt 4 etape pana la finalul sezonului iar sansele Barcelonei pentru castigarea titlului sunt extrem de mici fiind la 4 pct diferenta de Real Madrid.

Etapa trecuta Barcelona s-a descatusat pe terenul lui Villareal scor 1-4 , extraterestrii avand un start in forta acestia reusind sa deschida scorul in minutul 3. Barcelona a reusit sa faca per total un meci foarte bun avand o posesie de 68% si 12 suturi pe spatiul portii.

Espanyol ultima pozitie din campionat , un sezon catastrofal pentru ei , schimbari de antrenori , plecarea unor jucatori importanti , decizii proaste din conducere , a facut ca aceasta echipa sa retrogradeze in liga secunda.

Meciul din aceasta seara va fi unul cu siguranta deschis de ambele parti , oaspetiilor nu le-a mai ramas nimic de aparat iar aceste ultime 4 etape le vor juca la spectacol.De cealalta parte , Barcelona se va razbuna pe fiecare echipa care ii iese in cale pana la finalul acestui sezon din cauza ratari obiectivului . Pariem peste 2.5 goluri cota 1.50

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Genoa vs Napoli
Pronostic:
ambele marcheaza
Cota
1.75
Barcelona vs Espanyol
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.50
Cota finala: 2.63
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro