Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.77

BETANO

1.Atalanta-Sampdoria

In Italia, incepand cu ora 22.45 avem o intalnire intre ocupanta locului 4 Atalanta si ocupanta locului 14 Sampdoria.Meciul este foarte important pentru echipa gazda care se afla la doar 1 punct de locul 3 de Inter.

cota2.ro

Clasamentul este in felul urmator:

  • Atalanta locul 4 cu 63 de puncte
  • Sampdoria locul 14 cu 32 de puncte

Fiind la 14 puncte de locul 5 de Milan locul de Champions League este asigurat dar cu siguranta vor incerca ca la sfarsitul campionatului sa fie in top 3.

De forma prin care trec cred ca nu mai are rost sa zic.Stim foarte bine in ce forma este Atalanta si pe langa asta numarul de goluri pe care le inscriu meci de meci.Oaspetii au inceput foarte prost dupa pauza fortata dar acum vin dupa 2 victorii consecutive.

Pont: Ma astept din nou la un meci spectaculos din partea ambelor echipe dar mai mult a echipei gazda si de aceea o sa merg 1 solist.

2.Barcelona-Espanyol

Un meci simplu din punctul meu de vedere avem de la ora 23.00 in Spania.Barcelona intalneste cea mai slaba echipa din campionat,echipa de pe ultima pozitie si care este intr-o forma foarte foarte slaba(vine dupa 5 infrangeri consecutive).

Pe langa asta Barcelona joaca si acasa unde stim foarte bine cat de puternica este si 3 puncte in seara asta sunt obligatorii.

Ultimele 5 meciuri directe pe teren propriu au fost castigate de Barcelona ,doar unul terminandu-se 0-0 in cele 90 de minute(intr-un amical) in rest in toate a inscris cel putin 2 goluri/meci.

Pont: Voi merge 1 solist dar pentru ca avem o cota mica o voi combina si cu goluri.Cu siguranta Barcelona va inscrie cel putin de 2 ori.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Atalanta vs Sampdoria
Pronostic:
1
Cota
1.36
Barcelona vs Espanyol
Pronostic:
1 & P1.5g/meci
Cota
1.30
Cota finala: 1.77
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro