Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.69

BETANO

1.Brighton-Manchester City

Azi de la ora 22.00 in Premier League avem o intalnire intre ocupanta locului 2 Manchester City si ocupanta locului 15 Brighton.

cota2.ro

Clasament:

  • Manchester City locul 2 cu 69 de puncte
  • Brighton locul 15 cu 36 de puncte

Cu 4 etape inainte de final ,City se afla la 9 puncte de locul 3, de Chelsea care are 60 de puncte.Chiar daca are destule puncte si este aproape sigura de locul 2,o victorie in seara asta este obligatorie ,ar putea fi sigura de locul 2 la final de sezon.

Si acest lucru zic eu ca este foarte probabil sa se intample mai ales ca intalneste o echipa mult mai slaba pe care a invins-o in ultimele 5 meciuri directe.

In deplasare in meciuri directe s-au intalnit de 3 ori unde de 2 ori a invins si o data au remizat un 1-1.

Pont: Voi merge 2 solist pe oaspeti pentru ca sunt mai in forma ,au o echipa mult mai valoroasa si pentru ca ar putea incheia socotelile cu campionatul inca din seara asta.

2.Valladolid-Barcelona

Iar un meci foarte important pentru Barcelona care spera pana in ultima clipa la castigarea campionatului chiar daca doar matematic mai sunt sanse,din punctul meu de vedere.

In seara asta are un meci usor pentru ca intalnesc o echipa ferita de grijile retrogradarii si fara nicio sansa la cupele europene.

Din punct de vedere al formei Barcelona clar sta mai bine ,vine dupa 2 victorii consecutive pe cand gazdele in ultimele 5 meciuri disputate nu au reusit decat o victorie.Alt lucru de precizat este faptul ca Valladolid vine dupa 3 infrangeri consecutive in fata echipei Barcelona.

Pont: Voi juca si acest meci 2 solist ,nu cred ca este nevoie de mai multe argumente si va recomand sa-l jucati ptr o cota mai mare si la goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Brighton vs Manchester City
Pronostic:
2
Cota
1.27
Valladolid vs Barcelona
Pronostic:
2
Cota
1.33
Cota finala: 1.69
Profit: 5.52
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro