Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.81

BETANO

1.Sheffield Utd-Chelsea

Alt meci interesant in Premier League avem dela 19.30.Un meci foarte important pentru echipa oaspete dar si pentru echipa gazda.

cota2.ro

Clasament:

  • Chelsea locul 3 cu 60 de puncte
  • Sheffield locul 7 cu 51 de puncte

Chelsea se afla la doar 1 punct distanta de locul 4 de Leicester si la 9 puncte de locul 2.Daca pentru locul 2 sunt slabe sansele ,pentru locul 3 cele 3 puncte din seara asta sunt obligatorii.Gazdele la fel ar putea urca o pozitie in seara asta in cazul unei victorii.Cei de la Wolves sunt la doar 1 punct distanta de ei.

Meciul din tur s-a terminat 2-2 dupa ce la pauza Chelsea conducea cu 2-0.In ultimele 5 mciuri directe, Chelsea s-a impus de 4 ori iar Sheffield o singura data.

Chelsea a ajuns la 8 meciuri consecutive cu Over 2.5 in campionat.

Pont: As merge direct solist pe oaspeti dar pentru o mai mare siguranta o sa aleg o varianta la goluri.

2.Brescia-AS Roma

Inca un meci important pentru ambele echipe.Brescia spera sa scape de retrogradare iar Roma sa-si consolideze pozitia a 3 a avand in vedere ca Napoli are acelasi numar de puncte iar Milan se afla la doar 2 puncte distanta.

In deplasare ,Roma s-a numarat printre echipele cu rezultate bune in acest sezon reusind 7 victorii,3 remize si 5 infrangeri.Jumatate din meciurile directe au fost castigate de Roma(23) pana acum ,oaspetii reusind de 11 ori sa se impuna.

Brescia a castigat un singur meci in ultimele 5 disputate acasa iar Roma a pierdut un singur meci in ultimele 5 intalniri directe.

Prin urmare recomand un solist pe Roma si de incercat si un Over la goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sheffield Utd vs Chelsea
Pronostic:
P1. 5g/meci
Cota
1.25
Brescia vs AS Roma
Pronostic:
2
Cota
1.45
Cota finala: 1.81
Profit: 5.67
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro