Ponturi Pariuri Fotbal Deportivo La Coruna vs Extremadura UD

BETFAIR EXCHANGE

Deportivo La Coruna vs Extremadura UD

Ponturi Spania LaLiga2 - Runda 40 12.07.2020

Ora Meciului: 18.00

cota2.ro

Live streaming: Unibet, betano, superbet

Arbitru: Monescillo D. (Esp), Stadion: Estadio Municipal de Riazor (La Coruña)


Meci extrem de important pentru gazde, care se afla pe locul 16 in liga a doua spaniolă, la 3 puncte distantă de locul 19, Lugo, primul loc retrogradabil. Cota la victoria gazdelor a fost undeva in jur de 2.00-2.10, iar astazi in ziua meciului o avem situată chiar și la 1.40, in continua scadere.

Extremadura UD se afla pe penultimul loc cu doar 37 de puncte in cele 39 de etape disputate, iar sansele de a ramane in prima liga sunt 0.

Deportivo nu are probleme de efectiv inaintea acestui meci cu o miza asa de importanta, iar faptul ca joaca acasa impotriva unei echipe deja retrogradata o puna intr-o postura de super favorita. La Coruna este neinvinsa in meciurile de acasa de 10 etape, avand 6 victorii si 4 egaluri si o medie a 1.53 puncte obtinute in jocurile de pe teren propriu. Marea lor problema au fost meciurile din deplasare, in care din cele 20 de jocuri de pe teren strain au reusit doar 4 victorii, iar jumatate din acestea fiind pierdute.

Extremadura are destule probleme in zona defensiva, reusind sa primeasca cel putin 1 gol in ultimele 11 jocuri din toate competitiile.

Pariul propus este jucat la betfair exchange care ofera o cota foarte buna pentru victoria gazdelor, situată la 1.57

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Deportivo La Coruna vs Extremadura UD
Pronostic:
victorie Deportivo La Coruna
Cota
1.57
Cota finala: 1.57
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro