Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.24

BETFAIR SPORTSBOOK

NORVEGIA: Eliteserien - Runda 7

Aalesund - Bodo/Glimt

Bodo Glimt a inceput acest sezon in forta reusind sa castige maxim de puncte dupa 6 etape. Etapa precedenta au castigat pe teren propriu contra lui Brann cu 5-0, elevii lui Kolstad reusind sa marcheze 4 goluri in primele 35 de minute.

cota2.ro

Aalesund este pe ultimul loc cu doar 3 remize in 6 etape , avand cel mai slab golaveraj in momentul actual 9-19.

Oaspetii au un joc foarte solid pe toate flancurile , ofensiva functioneaza perfect fiind cea mai buna din acest moment cu 24 de goluri marcate . 

In partida de astazi cu siguranta gazdele nu vor putea rezista 90 de minute fara sa primeasca gol , startul slab de sezon si jocul slab din aparare fac ca oaspetii sa porneasca cu prima sansa la cele 3 puncte.Pariem Bodo Glimt castiga partida 1.40

ROMÂNIA: Liga 1 - Grupă campionat - Runda 7

Univ. Craiova - FCSB

Meci important pentru ambele echipe in aceasta seara , Craiova are sansa sa faca un pas urias in lupta pentru titlu iar FCSB poate profita de remiza dintre Botosani - Astra scor 0-0 pentru a-si consolida un loc european.

Craiova cu siguranta nu visa dupa primul meci din play-off contra FCSB-ului in care oltenii au pierdut cu scorul de 4-1 , ca vor avea prima sansa la castigarea campionatului. Craiova vine dupa 4 victorii consecutive ,chiar daca jocul nu a aratat foarte bine cel putin in ultima partida contra lui Gaz Metan, Bergodi a reusit sa mobilizeze echipa in asa fel ca sa poata scoate cele 3 puncte la finalul partidei. 

Totusi Bergodi intampina mari dificultati in aparare ,in toate meciurile jucate in play-off echipa a primit cel putin 1 gol, mai ales ca in fata adversarilor de astazi a primit 4.

FCSB trece printr-o perioada foarte slaba in ultimile 4 meciuri au reusit sa adune doar 2 puncte , echipa avand un moral extrem de slab. 

Etapa precedenta au remizat pe teren propriu contra celor de la FC Botosani scor 1-1 , jucandu-se fotbal doar in primele 20 de minute.

Bergodi este un antrenor tactic , un antrenor cu foarte multa experienta in antrenorat si cu siguranta este cu mult peste calitatile lui Vintila. Bergodi cunoaste foarte bine importanta acestei partide si va sti ce tactica sa adopte pentru a castiga cele 3 puncte. Singurul dezavantaj al lui Bergodi este ca nu va putea rezolva problemele din defensiva intr-un timp asa scurt , si sunt de parere ca FCSB va reusii sa marcheze 1 gol in aceasta seara. Pariem ambele marcheaza cota 1.73

SPANIA: LaLiga - Runda 36

Levante - Ath. Bilbao

Mai sunt 3 etape pana la finalul sezonului in LaLiga iar batalia pentru participarea in Cupa Uefa continua.

Athletico Bilbao a stat pe loc in ultimile 2 etape , intalnind granzii din Spania , Real Madrid si Sevilla , echipa lui Garitano fiind invinsa in ambele partide. Jocul lui Bilbao nu a aratat deloc bine , cele 2 meciuri fiind controlate in totalitate de adversari la toate capitolele (suturi pe poarta , ocazii de gol , posesie , pase reusite)

Levante ocupa locul 12 in campionat fiind la doar 5 puncte in spatele adversarului de astazi. In etapa precedenta au pierdut pe terenul Mallorcai scor 2-0 , dupa cateva greseli colosale ale defensivei. In a doua repriza , Levante a iesit la joc si si-a creat cateva sanse bune de a reduce din diferenta , dar Reina a fost la datorie reusind sa faca cateva parade senzationale.

Jocul ambelor echipe sufera in aceasta perioada ,ambele echipe au primit cel putin cate 1 gol in ultimile partide , iar meciurile directe intre cele doua s-a lasat cu goluri la ambele porti. Pariem ambele marcheaza cota 1.75

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Aalesund vs Bodo/Glimt
Pronostic:
Bodo Glimt castiga
Cota
1.40
Univ. Craiova vs FCSB
Pronostic:
ambele marcheaza
Cota
1.73
Levante vs Ath. Bilbao
Pronostic:
ambele marcheaza
Cota
1.75
Cota finala: 4.24
Profit: 32.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro