Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.55

Fortuna

ANGLIA: Premier League - Runda 36

De la ora 20:00 , Newcastle primeste vizita lui Tottenham pe James Park , un meci capital pentru formatia lui Mourinho la ocuparea unui loc european .

Mai sunt doar 3 etape pana la finalul sezonului iar Tottenham ocupa locul 8 cu 52 de puncte fiind la doar 3 pct de locul 6 ocupat de Wolves.

cota2.ro

Etapa precedenta Tottenham a reusit sa castige pe teren propriu contra lui Arsenal scor 2-1 , dupa ce oaspetii au deschis primii scorul prin Lacazette in minutul 16. Elevii lui Mourinho au egalat la doar 3 minute prin Son iar golul victoriei a venit in ultimile 10 minute de joc prin Alderweireld din pasa lui Son. Arsenal a controlat meciul in mare parte avand o posesie de 63% , dar baietii lui Arteta nu au incadrat ocaziile pe spatiul portii.

Newcastle vine dupa 2 etape in care a primit in total 7 goluri de la Manchester City si Watford.

Tottenham are nevoie neaparat de cele 3 puncte in aceasta seara pentru a mai spera la participarea in Cupa Uefa sezonul viitor ,iar in cazul unui esec in aceasta partida ,lupta pentru locul 6 va ramane intre Wolves si Sheffield Utd. Tottenham totusi nu are un final de sezon usor ,etapa urmatoare intalnindu-i pe teren propriu pe Leicester , formatie care concureaza cu Manchester Utd pentru locul 4. Tinand cont ca Wolves si Sheffield Utd in aceasta etapa ii intalnesc pe Burnley si Leicester , Mourinho are o sansa mare de a mai recupera din diferenta de puncte. Pariem Tottenham castiga 1.70

ELVEŢIA: Super League - Runda 31

Young Boys primeste vizita celor de la Servette de la ora 21:30 , meci important pentru gazde in lupta pentru titlu.

Dupa esecul din etapa precedenta contra lui Basel scor 3-2 , Young Boys are nevoie de toate cele 3 puncte din aceasta seara pentru a revenii pe primul loc. Trupa lui Seoane a avut un start extrem de slab etapa precedenta fiind condusi cu 3-0 in primele 60 de minute. Jocul dupa minutul 60 s-a schimbat , Young Boys marcand in 5 minute 2 goluri prin Nsame minutul 66 si Fassnaccht minutul 70.

Young Boys a trecut pe langa golul egalizator in minutul 95 , Sulejmani a ratat penalty avand o executie modesta.

Mai sunt 6 etapa pana la finalul sezonului iar lupta la titlu se da intre Young Boys , St. Gallen si Basel . Basel cu victoria de ieri a recuperat din puncte fiind in acest moment la doar 4 pct de primul loc.

Young Boys pe teren propriu se descurca foarte bine , vine dupa 11 victorii consecutive in campionat , tinand cont de importanta acestui meci gazdele dupa parerea mea vor reusi sa castige fara mari emotii in aceasta seara. Pariem Young Boys castiga cota 1.50

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Newcastle vs Tottenham
Pronostic:
Tottenham castiga
Cota
1.70
Young Boys vs Servette
Pronostic:
Young Boys castiga
Cota
1.50
Cota finala: 2.55
Profit: 15.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro