Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.95

Superbet

Young Boys vs Luzern


cota2.ro

Galbenii nu au nevoie de pasi gresiti in aceste ultimele etape din prima liga elvețiană. Doar 2 puncte ii desparte de locul 2, ocupa de St. Gallen, echipa care a reusit sa se apropie cu pasi repezi de liderul clasamentului dupa victoria din deplasare cu Zurich.

Luzern nu mai are mari sperante de un loc care duce in Europa League, mai ales ca locul 4 actual, Servette va juca cu lanterna rosie a clasamentului.


Bate vs Minsk


Bate tremura in ciuda ocuparii primei pozitii in prima liga a Belarusului. Sunt la egalitate de puncte cu Soligorsk si Neman, toate cu cate 34 de puncte.

Oaspetii de azi trec printr o perioada slaba și se numara printre echipele cu cele mai slabe atacuri din liga belarusa. Din cele 19 goluri marcate, doar 8 au fost pe teren străin.


Basel vs Lugano


Basel a distrus o in ultima etapa pe ocupanta pozitiei secunde, St. Gallen cu un zdrobitor 5-0 in deplasare. Desi Gallen avea nevoie de cel putin un punct, Basel a fortat inca din prima repriza si nu a cedat nici macar un gol in prisma avatajului considerabil.

Lugano nu are vreo motivatie anume de a o incurca astazi pe Basel, insa meciurile directe au adus goluri de ambele porti si cred ca si azi vom avea parte de asa ceva.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Young Boys vs Luzern
Pronostic:
1 solist
Cota
1.22
Bate vs Minsk
Pronostic:
1 solist
Cota
1.28
Basel vs Lugano
Pronostic:
Peste 0.5 goluri în prima repriza
Cota
1.25
Cota finala: 1.95
Profit: 4.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro