Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.36

BETFAIR EXCHANGE

Cota2 a Zilei / 01.08.2020

Salutare tuturor ❗.. Am încheiat luna Iulie cu un profit bunicel (25%). Începem lună august cu o cotă 2 formată din două meciuri în care mizăm pe soliști în ambele meciuri.

cota2.ro

Sandefjord-Molde

Oaspeții trebuie să câștige, pentru a tine aproape de lider.❗❗❗

Cele mai titrată echipe din Norvegia, Molde și Rosenborg se luptau an de an pentru trofeul din Eliteserien. Dacă ne gandeac că Rosenborg va fi principala cotracandidată la titlu pentru cei de la Molde, se pare că sezonul acesta, surpriza a apărut din partea echipei Bodo/Glimt, care este lider cu 31 de puncte după 11 etape și care a trecut de cei de la Molde cu 3-1.

Sandefjord este o echipă nou-promovată,care în acest moment ocupă locul 13, cu 10 puncte și nu cred că va pune mari probleme oaspeților care sunt într-o formă bună.

Fc Botoșani-Gaz Metan Mediaș

Meci cu gândul la vacanță pentru ambele formații❗❗❗

Ultimile 2 echipe din play-Off-ul Ligii 1 vor juca intr-un meci care va conta dor pentru statistică. Gazdele sunt calificate în Europa League, în timp ce Mediașu se pare că după calificare în play-off a intrat în vacanță, obținând două puncte. După haosul care persista la ardeleni care au rămas fără antrenor, fără conducători, fără noi jucatori importanți, cei de la Botoșani vor câștiga fără mari probleme.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sandefjord vs Molde
Pronostic:
2
Cota
1.42
Fc Botoșani vs Gaz Metan Mediaș
Pronostic:
1
Cota
1.66
Cota finala: 2.36
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro