Ponturi Pariuri Fotbal Atalanta vs PSG

UNIBET

Atalanta vs PSG


Ponturi si pariuri Champions League 2020, sferturi de finală



cota2.ro

Portugalia, va gazdui, probabil, un meci spectaculos intre echipa italiana care a avut un parcurs impecabil, in care a rezistat 20 de meciuri fara infrangere, pana la confruntarea pentru locul 2 cu Inter si francezii de la PSG.

Francezii, desi au un parcurs scurt de meciuri oficiale, campioana a reusit sa ridice si cupa Frantei impotriva lui Lyon. In ultimele 9 meciuri din toate competițiile PSG a ramas cu poarta intacta.


Di Maria suspendat, Veratti indisponibil, Mbappe incert


Fără acești 3 jucatori de baza, PSG isi mai ”pierde” oarecum din calitatea ofensiva. Totusi, presa internațională, spera sa il vada pe tanarul francez in atacul parizienilor, in ciuda accidentarii la gleznă. Kurzawa și Kehrer vor si fi ei indisponibili.


Atalanta fără portar și fără atacant


Antrenorul italienilor, Gasperini Gian Piero, nu se va putea baza pentru acest meci important pe portarul Gollini, accidentat și pe atacantul cu Ilicic (15 goluri in 26 de etape in serie A 2020) din cauza unor motive personale.


Ambele echipe au probleme minore de lot, in ciuda lipsei unor jucatori valorosi din partea ambelor formatii cum sunt Mbappe si Ilicic. Profilul ofensiv al celor 2 de azi s-ar putea sa conteze in crearea, chiar si in conditii pandemice, al unui spectacol fotbalistic, care sa ne incante inca din prima parte a meciului.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Atalanta vs PSG
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.43
Cota finala: 1.43
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro