Ponturi Pariuri Fotbal Brann vs Strømsgodset

BETANO

Brann - Strømsgodset 


cota2.ro

ponturi si pariuri din Norvegia, Eliteserien, etapa a 16-a


Astazi vom avea parte de o confruntare între locurile 7 si 10, in care gazdele sunt favorit cu o cota setata la victorie de 1.74

Desi Brann este favorita, nu se simte deloc comodă în meciurile de acasă, având performanta negativa cu o victorie în ultimele 5 jocuri disputate pe teren propriu.


Acelasi lucru il putem spune si despre Stromsgodset, care are 4 infrangeri in ultimele 4 jocuri pe teren strain, reusind sa primeasca o medie de cel putin 2 goluri/ meci.


Un lucru pe care il putem remarca privind statisticile de pe diverse site-uri este ca in meciurile ambelor echipe se produc multe faze fixe de la coltul terenului, si anume cornere. In ultimele 7 meciuri ale lui Brann au fost peste 9.5 cornere, iar de partea oaspetilor, in meciurile acestora am avut parte de cel putin 8 cornere.

Faptul ca Stromgodset este destul de decalibrata in jocurile din deplasare, stand foarte rau la capitolul cartonase si goluri primite, s-ar putea ca Brann sa reuseasca sa se stabilizeze in jocurile de acasa cu o victorie in aceasta seara.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Brann vs Strømsgodset
Pronostic:
peste 1.5 goluri & peste 9.5 cornere
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 0.91
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro