Ponturi Pariuri Fotbal Granada vs Alaves

Superbet

Granada – Alaves

LaLiga, SPANIA

cota2.ro

 

Alaves porneste in cursa infernala de supravietuire in LaLiga cu un moral scazut dupa infrangerea de pe terenul propriu in fata celor de la Betis, dar si dupa o perioada nereusita de transferuri. Au 6 jucatori reveniti din imprumut, 2 liber de transfer, iar jucatorii imprumutati de la echipe precum Getafe, Sporting Lisabona si Palmeiras nu au mai mult de 10 meciuri jucate in sezonul trecut.


De cealalta parte, Granada a stat bine pe piata transferurilor, reusind sa aduca si jucatori de la Real Madrid prin imprumut cu posibilitatea de a-i cumpara definitiv. Vorbim despre taranul fundas central Vallejo Jesus, care a ratat sezonul trecut prin mutarea la Wolves. Doar 45 de minute a jucat acesta pentru Granada in Europa LEAGUE contra albanezilor de la Teuta, meci castigat usor de spanioli cu 4 goluri marcate.


Alt jucator remarcabil venit prin imprumut de la Real Madrid, este tanarul mijlocas de 21 de ani, Soro Alberto, jucator care a avut peste 60 de meciuri jucate la Zaragoza in ultimele 2 sezoane, reusind sa marcheze 6 goluri.


Prin transfer Granada a reusit sa aduca jucatori importanti, de la echipe importante si lista arata cam asa: Foulquier Dimitri de la Watford, Gonalons Maxime de la Roma, Soro Alberto – Real Madrid si Luis Milla de la Tenerife.


Granada a reusit sa treaca in ambele manse sezonul trecut de Alaves, fara gol primit, iar sezonul actual a fost inceput perfect cu o victorie contra celor de la Bilbao.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Granada vs Alaves
Pronostic:
Granada castiga oricare dintre reprize
Cota
1.68
Cota finala: 1.68
Profit: 2.04
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro