Ponturi Pariuri Fotbal Real Sociedad vs Real Madrid

Superbet

Real Sociedad – Real Madrid

Spania, LaLiga

cota2.ro


Real Madrid nu a făcut niciun transfer important, spre deosebire de sezonul trecut, din cauza acestei pandemii, dar au reusit sa-l vândă recent pe Sergio Reguilon și să-l împrumute Gareth Bale la Tottenham, transferuri care ar trebui să ușureze putin bugetul salarial.

Insa, jucatorii transferati i-au facut pe galactici sa reuseasca ce-si doreau  de sezonul trecut, anume revenirea lui Martin Odegaard ca jucător în prima echipă în acest sezon după împrumutul pe care l-a avut la Real Sociedad.

 

Informatii Real Sociedad

Există câteva absențe notabile pentru Imanol Alguacil înainte jocului împotriva campioanei. Lipsesc șapte jucători din cauza accidentărilor, printre care Asier Illarramendi, Luca Sangali, Joseba Zaldua, Igor Zubeldia, Martin Zubimendi, Jon Guridi și chiar atacantul vedetă Willian Jose. Etichetat inițial improbabil pentru acest joc, Nacho Monreal a fost inclus în echipă.

Astfel că, primul 11 va fi aliniat după cum urmează:

Sociedad primul 11: (4-1-4-1): Remiro; Gorosabel, Elustondo, Llorente, Monreal; Guevera; Portu, Lopez, Merino, Oyarzabal; Isak

Informatii Real Madrid

La fel ca și rivalii lor, Real Madrid are ca indisponibili o grămadă de jucători din cauza accidentărilor.i. Cea mai notabilă dintre ele este Eden Hazard. Tânărul de 29 de ani a suferit o accidentare în timpul antrenamentului pentru Belgia, care s-a agravat și se așteaptă să revină în câteva săptămâni. Marco Asensio, Lucas Vasquez, Mariano Diaz și Eder Militao sunt deaseamenea și ei indisponibili.

 

Însă în primul 11 pentru galactici sunt nume destul de importante care completează atat defensiva, mijlocul, cat si atacul echipei cu jucatori precum Ramos, Modric, Kross, Casemiro, Benzema, Vinicius și Courtois in poarta.

Real M. Primul 11 (4-3-3): Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Mendy; Ødegaard, Casemiro, Kroos; Rodrygo, Benzema, Vinicius

 

Meciul va fi unul interesant in care Sociedad trebuie sa si acopere spatiile din defensiva, respectiv sa caute un prim 11 care nu o va face victima in fata campioanei.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Real Sociedad vs Real Madrid
Pronostic:
2 solist (supercota superbet)
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro