Ponturi Pariuri Fotbal Braga vs Santa Clara

Superbet

Braga vs Santa Clara

Portugalia, Primeira Liga


Braga a inceput cu stangul noul sezon prin infrangerea contra celor de la Porto, in care acestia nu au reusit sa pastreze avantajul creat pe tabela din minutul 21. Braga a fost complet dominata dupa ce a fost egalata si chiar condusa la pauza, iar sanctionarea cu cartonasul rosu al fundasului Raul Michel Melo da Silva ii incurca si mai tare pe cei de la Braga in pregatirea acestui meci.

cota2.ro


Gaitán a suferit o accidentare la picior înaintea meciului cu FC Porto. Argentinianul va fi pe bancă pentru următoarele patru săptămâni, alăturându-se lui Galeno, Nuno Sequeira. Nuno Sequeira este de asemenea accidentat, iar intrarea lui pe teren astazi este o incertitudine.


Santa Clara a reusit victoria cu Maritimo in meciul de pe teren propriu prin golurile lui Thiago Santana din repriza secunda. Dominarea lor a fost clară în meciul care a deschis noul sezon din prima liga portugheză, iar oaspetii de azi pot profita de absentele lui Braga. Insa si acestia au ceva probleme in lot:


Jucatorul adus la Santa Clara, André Mesquita nu va putea debuta pentru acestia, având în vedere că este încă accidentat, iar Fábio Cardoso și Lincoln sunt, de asemenea, indisponibili.


Braga are nevoie de un meci bun, iar statistica meciurilor directe este de partea lor. Insa, Santa Clara a inceput destul de bine campionatul si cred ca nu va fi un adversar asa de facil.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Braga vs Santa Clara
Pronostic:
Santa Clara marcheaza peste 0.5 goluri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 0.75
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro