Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.95

Superbet

1.Arges-Craiova

In seara asta incepand cu ora 21.00 in Liga 1 avem un duel foarte dezechilibrat daca ne uitam in clasament si la forma prin care trec cele doua echipe.

cota2.ro

Gazdele sunt pe penultimul loc cu cu un singur punct peste ultima pozitie iar oaspetii au adunat maximum de puncte pana acum.

In ultimele 5 meciuri ,Arges nu a reusit sa castige vreodata ,reusind doar 2 remize pe cand Craiova vine dupa 3 victorii consecutive iar in ultimele 5 are o singura infrangere.

Nu s-au mai intalnit pana acum deci in aceasta privinta nu avem statistici.

Pont: Voi juca 2 solist mai ales ca la Superbet avem o cota de 1.50.

2.Lille-Nantes

Lille si Nantes se intalnesc in seara asta de la ora 22.00 pe Stade Pierre in primul meci al etapei nu numarul 5 in Ligue 1.Ambele formatii vin dupa o remiza in etapa trecuta.

De retinut ca 7 din ultimele 8 meciuri directe au fost castigate de gazde ,oaspetii reusind ultima victorie impotriva lor in 2015.

Inca un lucru important este faptul ca in meciurile lor directe se inscriu multe goluri.In 6 din ultimele 7 meciuri s-au marcat peste 2.5 goluri.

Cu toate astea cred ca vom avea un meci foarte echilibrat si nu voi risca vreun solist.O sa incerc o varianta la goluri(in nicio repriza nu avem acelasi numar de goluri).

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Arges vs Craiova
Pronostic:
2
Cota
1.50
Lille vs Nantes
Pronostic:
I><II
Cota
1.30
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro