Ponturi Pariuri Fotbal Betis vs Real Madrid

BETANO

PARIU DIN CADRUL PROIECTULUI #pariude100


cota2.ro

Real Betis vs Real Madrid


Real Madrid va incerca sa obtina prima victorie in noul sezon din LaLiga in deplasarea de la Real Betis, echipa care nu a primit niciun gol in primele 2 etape si care a reusit victorii in ambele jocuri.

Odegaard, a facut o impresie buna in primul lui meci ca titular la Real din 2015 pana in prezent, iar sansele ca astazi sa fie titular sunt destul de mari.

Pariul nostru pentru acest meci se bazeaza pe fazele fixe de la coltul terenului. Hazard si Asensio sunt in continuare indisponibili, insa formula din atacul madrilenilor compusa din Rodrygo, Vinicius si Benzema produce foarte multe ocazii de gol, respectiv cornere, statistica confirmata in primul meci contra celor de la Sociedad, cand au avut numai putin de 11 cornere in meci, 6 dintre ele fiind in prima repriza.

Zidane a fost multumit de prestatia atacantilor sai, aducand laude si blamand nesansa pentru obtinerea victorie in primul meci din noul sezon.


Betis este cu moralul foarte ridicat, dupa cele 2 victorii la 0, iar Real nu are niciun motiv sa nu faca un meci bun. Va fi un meci tare, probabil cu goluri inca din prima parte a meciului.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Betis vs Real Madrid
Pronostic:
peste 8.5 cornere
Cota
1.63
Cota finala: 1.63
Profit: 1.26
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro