Ponturi Pariuri Fotbal Inter Milano vs Fiorentina

NetBet

Inter Milano vs Fiorentina

Italia, serie A

cota2.ro


Fiorentina nu se poate lăuda cu mari transferuri inaintea inceputului noului sezon de Serie A, asa cum au facut-o alte echipe precum Inter, Juve, Lazio și Napoli.

Au reusit sa aduca totusi cativa jucatori care au fost destul de importanti si care au ajutat echipele de club, insa au sfarsit rezerve si aici vorbim de: Borja Valero - sosit de la Inter Milano - liber de contract, Bonaventura - de la AC Milan - liber de contract, iar Fiorentina si-a exprimat acordul de tranfer a jucatorilor imprumutati in 2019 pentru

Kouame Cristian, sosit de la Genoa și Duncan Alfred - Sassuolo. Fiorinezii au inceput bine noul sezon cu o victorie impotriva unei echipe decimate, Torino, echipa care a reusit performanta negativa sa primeasca 4 goluri in 60 de minute de la Atalanta.


Acum vorbim de Inter Milano care a cam speriat concurenta pe piata transferurilor. Vicecampioana Italiei a reusit sa faca transferuri foarte reusite, iar Conte se va putea baza de acum pe: Vidal Arturo - tranferat de la Barcelona, Kolarov Aleksandar - transferat de la Roma, Hakimi Achraf - transferat de la Real Madrid, Sensi Stefano si Barella - transferati definitiv la Inter.

Cu astfel de transferuri importante, Conte a trebuit sa cedeze si cativa jucatori pe care s-a bazat trecut si au plecat sub forma de imprumut: Godin - liber de contract la Cagliari, Esposito Sebastiano - imprumutat la Spal și Candreva la Sampdoria.


Inter a castigat pe terenul propriu 4 din ultimele 5 intalniri, iar astazi sunt favoriti si au toate sansele sa se impuna.

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Inter Milano vs Fiorentina
Pronostic:
1 solist
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 0.60
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro