Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.75

UNIBET

ANGLIA: Premier League - Runda 4

Derby in Premier League , astazi de la ora 18:30 , Manchester United primeste vizita lui Tottenham pe Old Trafford.


cota2.ro

Trupa lui Solskjaer a inceput modest acest campionat , pierzand in prima etapa pe teren propriu contra celor de la Crystal Palace scor 1-3 , dupa ce oaspetii au ratat cateva ocazii imense avand multe sanse de a majora scorul.

In meciul precedent ,,diavolii rosii" au castigat cu mare dificultate partida pe terenul lui Brighton , scor final 2-3 , fiind foarte aproape de a pierde 2 puncte dupa ce gazdele au reusit sa egaleze in minutul 95 prin March .Golul victoriei pentru United a venit la ultima faza de joc , arbitrul Kavanagh acordand penalty in minutul 100 la un hent sesizat din camera VAR.


Tottenham a reusit sa se califice in grupele Cupei Uefa dupa victoria usoara de pe teren propriu cu Maccabi Haifa scor 7-2 , iar acum elevii lui Mourinho ar putea sa se concentreze mai mult pe meciurile din campionat.

Tottenham ocupa locul 10 cu doar 4 puncte dupa 3 etape , un meci controlat cap-coada pe terenul celor de la Southampton , scor final 2-5 , si o remiza in ultima partida jucata pe teren propriu contra lui Newcastle , acestia fiind egalati in minutul 97 din penalty-ul executat de Wilson.

Ambele echipe intampina probleme mari in zona de aparare , de aceea cred ca tactica celor doi antrenori va fi ofensiva si contra-atacurile rapide , un rezultat de egalitate fiind un semi-esec pentru ambele echipe.Pariem peste 2.5 goluri cota 1.80


WTA - DUBLU: French Open (Franţa), zgură - 1/8-finale

Meci de dublu feminin programat de la ora 15:00 intre Dabrowski / Ostapenko si Kostyuk / Sasnovich .


Dabrowski / Ostapenko sunt cap de serie 5 pentru castigarea acestui turneu , cele doua jucatoare se cunosc foarte bine facand echipa si in turneele precedente.

In primul tur au trecut in minim de seturi contra echipei Diyaz / Rodionova iar in turul doi de Doi / Monica Niculescu in 3 seturi.


Pe de cealalta parte Kostyuk si Sasnovich sunt jucatoare de simplu , fiind primul turneu cand cele doua jucatoare fac echipa , pornind cu sansa a-11-a la acest turneu. Cele doua jucatore au facut doua suprize eliminandu-le in primul tur pe Hradecka si Klepac si in turul 2 pe Flipkens si Pavlyuchenkova.


In aceasta partida echipa mai experimentata este Dabrowski si Ostapenko pornind clar cu prima sansa , faptul ca Ostapenko a fost eliminata la simplu cu siguranta isi va dorii sa castige la dublu pentru a ramane in continuare la French Open.

Pariem victorie Dabrowski / Ostapenko cota 1.53

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Manchester United vs Tottenham
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.80
Dabrowski / Ostapenko vs Kostyuk / Sasnovich
Pronostic:
victorie Dabrowski / Ostapenko
Cota
1.53
Cota finala: 2.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro