Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.15

BETFAIR SPORTSBOOK

ATP - SIMPLU: French Open (Franţa), zgură - Finala

Astazi , de la ora 16:00 pe arena Philippe Chatrier , se va juca finala mult asteptata dintre Novak Djokovic si Rafael Nadal.

Rafael Nadal este o legenda pe zgura parisiana castigand pana in acest moment 12 titluri avand sansa de-al bifa pe-al 13-lea in aceasta dupa-amiaza.

cota2.ro

Casele de pariuri il dau favorit pe Rafael Nadal cu o cota de 1.70 , prin faptul ca adversarul lui din aceasta dupa-amiaza nu este un specialist acestei suprafete , Nole reusind doar o singura data sa castige French Open-ul in 2016 impotriva lui Andy Murray.

Cei doi jucatori s-au intalnit pana in acest moment de 55 de ori scorul fiind in favoarea sarbului 29-26.

Novak Djokovic nu pare sa fie 100% din punct de federe fizic , acesta a cerut time out medical de 2 ori in sferturi contra lui Carreno Busta , sarbul simtind dureri la gat si la mana stanga . In semifinala cu Stefanos Tsitsipas , sarbul si-a pierdut concentrarea in game-ul decisiv din setul 3 , grecul reusind sa egaleze 2-2 , prelungind meciul cu inca 2 ore jumate.

Rafael Nadal a avut un parcurs excelent , acesta reusind sa castige toate partidele cu scorul de 3-0 , forma lui fiind la cel mai ridicat nivel. Pentru spaniol este foarte important acest titlu , avand marea ocazia sa-l egaleze pe Roger Federrer la titluri de Grand Slam.

Pariem pe victorie Rafael Nadal cota 1.70


EUROPA: UEFA Nations League - League B - Runda 3

Duminica , de la ora 19:00 , avem partida dintre Norvegia - Romania , meci important pentru ocuparea locului 1 in grupa b.

Ambele echipe au pierdut sansa de calificare la Euro , norvegienii fiind eliminati de sarbi in reprizele extra - prelungiri dupa o partida extrem de echilibrata , iar Romania fiind eliminata de Islanda , dupa un joc extrem de slab , echipa antrenata de Mirel Radoi avand doar un singur sut pe poarta in 95 de minute.

Mirel Radoi este un antrenor cu putina experienta , fiind depasit clar de situatia actuala si cu siguranta nu va putea schimba multe lucruri doar in cateva zile . Absentele si lipsa de experinta sunt slabiciunile nationalei noastre , si cu siguranta nationala lui Lagerback va profita din plin incercand sa inchida partida mult mai devreme de cele 90 de minute.

Pariem victorie Norvegia cota 1.85


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Novak Djokovic vs Rafael Nadal
Pronostic:
victorie Rafael Nadal
Cota
1.70
Norvegia vs Romania
Pronostic:
victorie Norvegia
Cota
1.85
Cota finala: 3.15
Profit: 21.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro