Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.65

Superbet

1.Anglia-Danemarca

Anglia așteaptă Danemarca, astazi, de la ora 21:45, din postura de lider în Grupa 2 în Liga Națiunilor.Cele două reprezentative sunt deja la a doua partidă directă în această campanie, după ce luna trecută au remizat, 0-0, la Copenhaga.

cota2.ro

In clasament,Anglia ocupa prima pozitie cu 7 puncte iar Danemarca pozitia 3 cu 4 puncte.Ambele echipe au marcat cate 3 goluri in primele 3 meciuri,destul de putine din punctul meu de vedere.Cert este ca au si primit foarte putine denota ca stau foarte bine in aparare.

Din punct de vedere al formei:

  • Anglia: W W D W W
  • Danemarca: W W D L D

Din acest punct de vedere clar Anglia sta mai bine.

Acum,daca ne uitam pe statistici,pe cifre si la ultimul meci direct ,clar trebuie sa ne asteptam la un meci sarac in reusite.Prin urmare va recomand un Under 2.5 la goluri dar si un Dnb pe gazde.Nu cred ca vor pierde pe Wembley Stadium.

2.Islanda-Belgia

Ultima în grupa a doua din primul eșalon al Ligii Națiunilor, Islanda are o misiune dificilă pe propriul teren.Astazi, de la ora 21:45, Belgia vine la Reykjavik, hotărâtă să răzbune prima înfrângere din ultimii aproape doi ani. 

In clasament:

  • Islanda locul 4 cu 0 puncte
  • Belgia locul 2 cu 6 puncte

Un lucru important de retinut este faptul ca Islanda a primit pana acum 9 goluri iar Belgia a inscris 8 goluri.Deci avem o intalnire intre o nationala care sta excelent in atac si una care sta foarte rau in aparare.

Prin urmare in afara de solist zic eu ca ar trebui jucat si la goluri acest eveniment.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Anglia vs Danemarca
Pronostic:
Dnb1
Cota
1.27
Islanda vs Belgia
Pronostic:
2
Cota
1.30
Cota finala: 1.65
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro