Ponturi Pariuri Fotbal Midtjylland vs Atalanta

Superbet

Midtjylland-Atalanta,se intalnesc diseara la ora 22:00(ora Romaniei),intr-o partida jucata in cadrul primei etape din grupa B a UCL.


cota2.ro

Gazdele,conduse de Brian Priske reusesc in premiera accederea in grupele Uefa Champions League,desi a castigat campionatul in Danemarca,Midtjylland a fost nevoita sa joace 3 tururi preliminare,reusind astfel sa elimine echipe precum Ludogorets(1-0),Young Boys Berna(3-0) si Slavia Praga(4-1 la general).


De cealalta parte,Atalanta vine dupa cel mai bun sezon din istorie,reusind locul 3 in campionat,iar in UCL fiind la un pas de semi-finala.In campionat au avut cel mai bun atac,reusind sa inscrie nu mai putin de 98 de goluri.


  • Midtjylland a reusit sa marcheze in ultimele 9 meciuri oficiale disputate pe teren propriu,reusind de astfel sa si castige 7 dintre ele,iar in 6 dintre ele am avut goluri in amblele porti si un total de minim 3.
  • In ultimele 9 din 12 deplasari ale Atalantei am avut spectacol cu gol in ambele porti si un total de minim 3,chiar si startul de campionat confirma faptul ca Atalanta este o echipa care ofera spectacol avand un golaveraj de 14-9 in doar 4 partide disputate,cu o medie de 5,8 goluri pe meci,ceea ce mi se pare ceva iesit din comun.


Asadar,datorita faptului ca ambele echipe ofera spectacol,jucand un fotbal ofensiv,ma astept la un meci cu goluri multe diseara.

Aleg sa mizez pe GG3+


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Midtjylland vs Atalanta
Pronostic:
GG3+
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 0.00
Stake: 7
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro