Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.15

Superbet

1.Napoli-Alkmaar

Napoli și AZ Alkmaar se întâlnesc in seara asta, de la ora 19:55, pe Stadio San Paolo, în prima etapă a Grupei F din Europa League, din care mai fac parte Real Sociedad și Rijeka. 

cota2.ro

Cele două formații se intalnesc pentru prima data in competitii europene. 

Napoli a început excelent sezonul în Serie A, iar forma foarte bună a echipei a fost confirmată în weekend, când a învins-o acasă pe Atalanta, scor 4-1.

Italienii vor să confirme momentul pozitiv și în Europa League, acolo unde sunt neînvinși de 9 meciuri în faza grupelor, cele mai recente 7 fiind câștigate.

Alkmaar are doar 5 victorii în precedentele 26 de deplasări din Europa League (10 egaluri, 11 eșecuri).

Pont : Voi juca 1 solist pentru ca sunt foarte diferite din punct de vedere al formei si pentru ca Alkmaar are mari probleme de lot ,13 jucatori fiind pozitivi cu noul corona virus.

2.PAOK-Omonia

Tot de la 19.55 avem si PAOK-Omonia,meci ce se va disputa pe Toumba Stadium intr-o grupa din care mai fac parte PSV si Granada.

Cele doua formatii s-au mai intalnit de doua ori in 1976 in 1/16 Ligii Campionilor unde PAOK s-a calificat mai departe cu un 3-1 la total.

Ambele echipe vin dupa 2 meciuri bune,Omonia dupa 2 victorii iar PAOK dupa o victorie si o remiza pe terenul celor de la AEK.

Pont:Nu voi merge vreun solist pentru ca vom avea zic eu un meci echilibrat ci voi alege o varianta la goluri.

3.Tottenham-LASK

Tottenham și LASK Linz se întâlnesc în prima etapă a grupei J din Europa League, in seara asta, de la ora 22:00, la Londra. Jucătorii lui Jose Mourinho au nevoie de un succes, pentru a-și reveni în plan moral, după ce au ratat victoria în partida de duminică, împotriva lui West Ham United, deși au condus cu 3-0.

LASK Linz a avut parte de un sezon precent foarte bun, atât pe plan intern, cât și pe plan european până în luna martie, când a venit pandemia.Apoi a ratat campionatul terminand pe locul 4 iar in Europa League, a fost eliminată la pas de Manchester United, în optimile de finală.

Nu s-au mai intalnit pana acum iar din punct de vedere al formei sunt cam in aceeasi situatie.

Pont: Voi merge solit pe echipa mai puternica si mai valoroasa pe Tottenham.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Napoli vs Alkmaar
Pronostic:
1
Cota
1.30
PAOK vs Omonia
Pronostic:
In R2 se inscriu mai multe gouluri sau numar egal fata de R1
Cota
1.32
Tottenham vs LASK
Pronostic:
1
Cota
1.25
Cota finala: 2.15
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro